Forza Light 11.1 M

Forza Light 11.1 M

Forza light 11.1 M er med sine 82g en let top ketcher til dig der ønsker hurtig reaktion og kontrol. Hvis du elsker at spille dig til dine point ved at variere dit spil, så vil Light 11.1 være perfekt til dig. Vægtfordelingen er neutral, så du får en god fordeling af power og hurtig reaktion. Og med det medium stive skaft får du ekstra hjælp til at sætte fart i bolden. Hovedet er forstærket med Titanium for øget kontrol og lavet en smule bredere i toppen for at give mere power.

Leveres med ketcher cover.

Læs mere

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare
øvetkontra
Begrænset antal på TILBUD

1 899,00 kr

-63%

699,00 kr

- +

 
Mere info

Det er altid lækkert at spille sig til en åbning uden at sætte alt på et bræt ved at hamre løs med smash fra baglinjen. Hvis du kan nikke genkendende til dette, så er Forza Light 11.1 lige en badmintonketcher for dig. Med en række af teknologier har Forza skabt en badmintonketcher der henvender sig til det tålmodige all-round kontra spil.

Vægten på de 82g er 5g lettere end den normale vægt på standart neutral vægtfordelte top-ketcherne fra alle producenter og det giver dig et hurtigere sving og en bedre føling med bolden i alle slag.

Skaftet et tyndere end standart for at mindske vindmodstanden og igen give dig et hurtigere sving.

Hovedet er forstærket med titanium for øget kontrol og carbon nanotubes for eksplosiv trampolineffekt. Selve profilen af hovedet er en kombination af 2 teknologier. 826 ramme formen giver dig et hoved hvor i bunden af hovedet er rammen 8 kantet for øget stabilitet. Den 8 kantede form ændre sig så gradvis til en 6 kantet form i toppen, som er mere aerodynamisk, hvilket giver dig et hurtigere sving.

Streng systemet er med 88 huller, hvilket giver mindre slid på strengen og mere trampolineffekt, så du får mere nem fart i bolden.

Og sidst men ikke mindst, så sørger den neutrale vægtfordeling for en god kombination af pover og hurtig reaktion, så du ikke går på kompromis med all-round tankegangen der ligger bag ved Forza Light 11.1.

Vi anbefaler Forza Light 11.1 M til:

Senior motions / øvede spillere

U19 øvede / begynder spillere

U17 øvede / begynder spillere

U15 øvede / begynder spillere

U13 øvede / begynder spillere

U11 øvede spillere

 
spec
Ketcher - Flex i skaftetMedium-stift
Ketcher - SpillestilKontra spil
Ketcher - Vægt4U (82g)
Ketcher - VægtfordelingNeutral
MaterialeGrafit
DesignBadmintonketcher
FarveBlå / Lilla
Ketcher - Greb størrelseG5 (tynd)
Ketcher - NiveauØvet
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alle sko og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web