Forza Power 988 M

Forza Power 988 M

Power og stabilitet er nøgleordene bag Forza Power 988 M. Med den nyudviklede form på siderne i ketcherhovedet kaldet 826 frame opnår Forza en høj grad af stabilitet kombineret med lav vindmodstand. 826 er en kombination af en 6-kantet og 8-kantet form, som også Li-Ning bruger i deres top-top ketcher. Ud over rammeformen er hovedet også forstærket med Titanium, som sørger for ekstra stabilitet. Vægtfordelingen er lagt mod hovedet, så man opnår nem power i de tunge slag og det medium stive skaft forstærket med Kevlar giver gennemsnits spilleren maksimal power og kontrol. 

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare

Teknologi

Øvet

899,00 kr

1 899,00 kr

-1 000,00 kr

In Stock

- +

Tilbehør

 
Yderligere information

Med den helt nye ramme form på siderne i ketcherhovedet kaldet 826 frame har Forza sat en tyk streg under at de er blandt de førende producenter og udviklere af badmintonketcher i verden. 826 frame kombinere fordelene ved en 6-kantet og 8-kantet form. Den 6-kantede for kaldet Hexagon frame er meget aerodynamisk, lige som et tveægget sværd. Den 8-kantede form kalde Oktogon frame er meget stabil og kombinationen er derfor en lidt mindre aerodynamisk udgave af Hexagon frame, men til gengæld meget mere stabil og modstandsdygtig.

Ketcherhovedet er forstærket med Titanium, som sørger for en høj grad af stivhed i hovedet, så man opnår maksimal kontrol i alle slag, også de meget tunge slag fra bagbanen. Det stive hoved er kombineret med Forza’s velkendte 88 huls strengsystem som betyder at hver streng har sit eget hul. Der er altså ingen hulle hvor der skal både en længde og en brede streng igennem samme hul. Dette giver et mere ensarte tryk på ketcherhovedet og bedre udnyttelse af strengens trampolineffekt.

Skaftet er medium stift og forstærket med Kevlar, som giver en høj grad af fleksibilitet, men også en hurtig kick-back effekt, så skaftet kommer til at fungere som en katapult når man svinger ketcheren med den rette hastighed. Et medium stift skaft henvender sig til langt de fleste spiller og tilbyder nem power uden at man skal sving lige så hurtigt som verdenseliten.

Vi anbefaler Forza Power 988 M til:

Senior motions / øvede spillere

U19 øvede / begynder spillere

U17 øvede / begynder spillere

U15 øvede / begynder spillere

U13 øvede / begynder spillere

U11 øvede spillere

 
Produkt information
Vægt85-90g
SpillestilOffensiv
VægtfordelingHovedtung
Flex i skaftetMedium-stift
FarveBlå

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil