Forza Power 996

Forza Power 996

Forza Power 996 er udviklet til top-spilleren der ønsker maksimal kontrol og power. Det stive ketcherhoved er forstærket med titanium som giver maksimal kontrol i alle salg. Skaftet er forstærket med Kevlar, som giver en høj grad af fleksibilitet, hvilket giver ekstra katapulteffekt. Udover at være forstærket med Kevlar er skaftet stift, hvilket henvender sig til den meget hårdtslående spiller, som kan udnytte det fulde potentiale i et stift skaft. Strengsystemet er 96 huller, så hver streng har sit eget hul, hvilket mindsker slid på strengen og giver mere trampolineffekt.

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare

Teknologi

ekspert

999,00 kr

1 999,00 kr

-1 000,00 kr

- +

 
Yderligere information

Forza Power 996 er udviklet til top-spilleren der ønsker maksimal kontrol og power. Ketcherhovedet er forstærket med titanium, som er et meget stift materiale. Titanium forstærkningen sørger for at hovedet er meget stabilt og giver den højeste grad af kontrol i alle former for slag, både de tunge slag og de mere fintfølende slag ved nettet. For at tilføje power er Forza Power 996’s vægtbalance lagt mod hovedet, hvilket sørger for mere vægt bag ved hvert slag og derved mere power. En understregning af at dette er en ketcher til top-spilleren er det stive kevlar forstærkede skaft. Et stift skaft giver en høj grad af kontrol, men stiller også store krav til spillerens svinghastighed, da det kun er et meget hurtigt sving der kan få skaftet til at bøje og derved som en katapult give ekstra fart i bolden.  

Ketcherhovedet er ydermere lavet mere aerodynamisk ved hjælp af Forzas Hexagon ramme profil. Ved at lave faconen på siderne i ketcherhovedet 6-kantede opnår Forza en meget mere aerodynamisk facon på rammen. Det mere aerodynamiske design giver et hurtigere og nemmere sving, så man ikke mærker Forza Power 996 er en hovedtung badmintonketcher i det hurtige flade spil.

Forza Power 996 er også den eneste badmintonketcher fra Forza hvor man har valgt at re-launche 96-huls systemet. Hvilket vil sige at der i ketcherhovedet er 96 huller til strengene og der ikke er nogen huller hvor der både er en længde og en brede streng der skal igennem. Så alle huller har kun 1 streng der går igennem. Dette giver mindre pres på rammen, da den ikke bliver trukket i 2 forskellige retninger og mere frihed for strengen til at give maksimal trampolineffekt, da strengene ikke kan låse hinanden. Til sammenligning har en almindelig badmintonketcher 72 huller. 

Vi anbefaler Forza Power 996 til:

Senior øvede / ekspert spillere

U19 øvede / ekspert spillere

U17 øvede / ekspert spillere

U15 øvede / ekspert spillere

U13 ekspert spillere

 
Produkt information
SpillestilOffensiv
VægtfordelingHovedtung
Flex i skaftetEkstra stift
Vægt85-90g
FarveGuld

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil