Forza Power 999

Forza Power 999

Forza Power 999 er udviklet til top-spilleren der ønsker maksimal kontrol og power. Det stive ketcherhoved er forstærket med titanium som giver maksimal kontrol i alle salg. Skaftet er forstærket med Kevlar, som giver en høj grad af fleksibilitet, hvilket giver ekstra katapulteffekt. Udover at være forstærket med Kevlar er skaftet stift, hvilket henvender sig til den meget hårdtslående spiller, som kan udnytte det fulde potentiale i et stift skaft. Strengsystemet er 88 huller, så hver streng har sit eget hul, hvilket mindsker slid på strengen og giver mere trampolineffekt.

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare
ekspert

2 199,00 kr

-63%

799,00 kr

- +

 
Mere info

Forza Power 999 er udviklet til top-spilleren der ønsker maksimal kontrol og power. Ketcherhovedet er forstærket med titanium, som er et meget stift materiale. Titanium forstærkningen sørger for at hovedet er meget stabilt og giver den højeste grad af kontrol i alle former for slag, både de tunge slag og de mere fintfølende slag ved nettet. For at tilføje power er Forza Power 996’s vægtbalance lagt mod hovedet, hvilket sørger for mere vægt bag ved hvert slag og derved mere power. En understregning af at dette er en ketcher til top-spilleren er det stive kevlar forstærkede skaft. Et stift skaft giver en høj grad af kontrol, men stiller også store krav til spillerens svinghastighed, da det kun er et meget hurtigt sving der kan få skaftet til at bøje og derved som en katapult give ekstra fart i bolden.  

Ketcherhovedet er ydermere lavet mere aerodynamisk ved hjælp af Forzas Hexagon ramme profil. Ved at lave faconen på siderne i ketcherhovedet 6-kantede opnår Forza en meget mere aerodynamisk facon på rammen. Det mere aerodynamiske design giver et hurtigere og nemmere sving, så man ikke mærker Forza Power 999 er en hovedtung badmintonketcher i det hurtige flade spil.

Forza Power 999 er også den eneste badmintonketcher fra Forza hvor man har valgt at re-launche 96-huls systemet. Hvilket vil sige at der i ketcherhovedet er 88 huller til strengene og der ikke er nogen huller hvor der både er en længde og en brede streng der skal igennem. Så alle huller har kun 1 streng der går igennem. Dette giver mindre pres på rammen, da den ikke bliver trukket i 2 forskellige retninger og mere frihed for strengen til at give maksimal trampolineffekt, da strengene ikke kan låse hinanden. Til sammenligning har en almindelig badmintonketcher 72 huller. 

Vi anbefaler Forza Power 999 til:

Senior øvede / ekspert spillere

U19 øvede / ekspert spillere

U17 øvede / ekspert spillere

U15 øvede / ekspert spillere

U13 ekspert spillere

 
spec
Flex i skaftetEkstra stift
Vægt85-90g
SpillestilOffensiv
VægtfordelingHovedtung
MaterialeGrafit
DesignBadmintonketcher
FarveHvid
 
Gratis 365 dages forsikring

Gratis 365 dages ketcherforsikring

For at hjælpe alle vores fantastiske kunder, hvis deres badmintonketcher går i stykker, har vi lavet en 365 dages gratis ketcherforsikring.

Det betyder at hvis din badmintonketcher går i stykker inden for det første år og det ikke er en reklamation (produktionsfejl i ketcheren der er skyld i det). Så giver Sport-net.dk dig 30% rabat på en ny badmintonketcher. Du sender blot den ødelagte ketcher retur sammen med en kopi af din kvittering. Så kontakter vi dig for at finde en ny ketcher.

Hvis der er en fejl i ketcheren (reklamation) så får du en ny, men hvis den har været:

  • Slået i gulvet
  • Slået imod en anden ketcher
  • Strenget forkert op
  • Strenget for hårdt op
  • Ikke blevet klippet op i tiden når den har været sprunget
  • Slået imod en medspillers kropsdel
  • Eller på anden måde har været udsat for andet en at slå til en fjerbold, ja så er det ikke en fejl i ketcheren der er skyld i den er gået i stykker og derfor er det ikke en reklamation.
Du har naturligvis altid 2 års reklamationsret hos Sport-net.dk, men i de tilfælde hvor ketcheren ikke er gået i stykker pga en produktionsfejl, så kan du det første år gøre brug af Sport-net.dk's gratis ketcherforsikring.

OBS: Din nye badmintonketcher må max koste 200kr mere end den gamle ketcher inden forsikringsrabatten trækkes fra.

 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alt fodtøj og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet. Er det et produkt der kan spises, så kan vi ikke yde tilfredshedsgaranti, da det ikke er det fulde produkt vi får retur.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil