Forza Power 9x 290

Forza Power 9x 290

Forza Power 9x290 er til den hårdtslående singelspiller eller doublespillere der står meget på forbanen og elsker at holde bolden nedad. Med det stive kevlar forstærkede skaft er der her tale om en absolut top-ketcher til dig der har god fart i armen. I hovedet er rammen snoet 9 gange, hvilket giver en stærkere og mere stabil ramme. Kombineret med titanium forstærkningen er der maksimal kontrol og power. Forza’s 88 huls strengesystemet er også at finde i denne top-ketcher hvilket sikre bedre holdbarhed af opstrengningen og mere kontrol. 290 udgaven er neutral vægtet i forhold til 300 udgaven, som er hovedtung.

Leveres med ketcher cover.

Læs mere

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare
ekspertallround
Begrænset antal på TILBUD

2 199,00 kr

-68%

699,00 kr

- +

 
Mere info

Forza Power 9x290 er udviklet til top-spilleren der ønsker maksimal kontrol og power. Ketcherhovedet er forstærket med titanium, som er et meget stift materiale. Titanium forstærkningen sørger for at hovedet er meget stabilt og giver den højeste grad af kontrol i alle former for slag, både de tunge slag og de mere fintfølende slag ved nettet.

For at tilføje power er 9x290’s vægtbalance lagt minimalt mod hovedet, hvilket sørger for mere vægt bag ved hvert slag og derved mere power.

En understregning af at dette er en ketcher til top-spilleren er det stive kevlar forstærkede skaft. Et stift skaft giver en høj grad af kontrol, men stiller også store krav til spillerens svinghastighed, da det kun er et meget hurtigt sving der kan få skaftet til at bøje og derved som en katapult give ekstra fart i bolden.  

Vi anbefaler Forza Power 9x 290 til:

Senior øvede / ekspert spillere

U19 øvede / ekspert spillere

U17 øvede / ekspert spillere

U15 øvede / ekspert spillere

U13 ekspert spillere

 
spec
Ketcher - Flex i skaftetEkstra stift
Ketcher - SpillestilAll-round
Ketcher - Vægt3U (88g)
Ketcher - VægtfordelingNeutral
MaterialeGrafit
DesignBadmintonketcher
FarveBlå
Ketcher - Greb størrelseG5 (tynd)
Ketcher - NiveauEkspert
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alle sko og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web