Forza Precision 10.000 M

Forza Precision 10.000 M

Forza Precision 10.000 M tilbyder nem power kombineret med hurtig reaktion og henvender sig derfor til en bred vifte af spillere. Både double og singel spillere vil have glæde af Precision 10.000 M, da den neutrale vægtbalance sørger for hurtig reaktion og det medium stive skaft sørger for power til spilleren der ikke svinger lige så hårdt som verdenseliten. Hexagon teknologien i hovedet giver mindre vindmodstand og et mere stabilt sving, som tilføjer bedre kontrol i de holdte slag og i det flade spil, hvor det tit kan være svært at få sving på ketcheren for at sætte modstanderen under pres.

Leveres med ketcher cover.

Læs mere

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare
øvetallround
Begrænset antal på TILBUD

1 899,00 kr

-63%

699,00 kr

- +

 
Mere info

Forza Precision 10.000 M er til spilleren der søger en all-round badmintonketcher der levere nem power i de tunge slag. Det medium stive skaft passer til de fleste spillere og giver power til spilleren der ikke svinger lige så hårdt som verdens-eliten.

Ketcherhovedet er forstærket med titanium, hvilket sørger for en meget stiv og kontrollerende ramme, der sørger for millimeter præcise slag og optimal udnyttelse af trampolineffekten i strengene. For at gøre hovedet endnu mere stabilt har Forza benyttet deres 88 huls strengesystem, som betyder at der ikke er nogen dobbelt huller i hovedet. Altså huller hver der både skal en længde og en brede streng igennem samme hul. Dette system mindsker presset på de forskellig huller og giver en bedre udnyttelse af trampolineffekten i strengen.

For at gøre Forza Precision 10.000 M mere aerodynamisk og nemmere at flytte i det flade hurtige spil og defensiven har Forza tilføjet teknologien Hexagon frame til ketcherhovedet. Hexagon er betegnelsen for en 6-kant og det er netop hvad Forza har lavet siderne på ketcherhovedet. På denne måde har Forza lavet skarp kan på hver side af hovedet, så ketcheren skære sig igennem luften som en kniv. Dette giver et mere stabilt og hurtigt sving, som kommer til udtryk i det hurtige spil.

Vi anbefaler Forza Precision 10.000 M til:

Senior motions / øvede spillere

U19 øvede / begynder spillere

U17 øvede / begynder spillere

U15 øvede / begynder spillere

U13 øvede / begynder spillere

U11 øvede spillere

 
spec
Ketcher - Flex i skaftetMedium-stift
Ketcher - SpillestilAll-round
Ketcher - Vægt3U (88g)
Ketcher - VægtfordelingNeutral
MaterialeGrafit
DesignBadmintonketcher
FarveBlå
Ketcher - Greb størrelseG5 (tynd)
Ketcher - NiveauØvet
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alle sko og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil