Forza Precision 10.000 S

Forza Precision 10.000 S

Forza Precision 10.000 S er en af de mest benyttede modeller fra Forza. Kombinationen af det stive skaft og den neutrale vægtfordeling passer rigtig godt til den alsidige øvede spiller som både spiller double og singel. Hvis man ikke kun vil stå og hamre løs fra bagbanen, men gerne vil kunne spille alle roller i en double og for den sags skyld i en singel, så er Precision 10.000 S et oplagt valg. Det stive skaft henvender sig til den øvede spiller med et hurtigt sving, så skaftet kan få lov at bøje og give ekstra katapulteffekt i de tunge slag og maksimal kontrol i de mere fintfølende slag.

Leveres med ketcher cover.

Læs mere

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare
ekspertallround

1 899,00 kr

-60%

745,00 kr

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket
 
Mere info

Hvis du ønsker en top all-round ketcher og du har et hurtigt sving, så er Forza Precision 10.000 S det rigtige valg. Det stive skaft kombineret med en neutral vægtfordeling giver en badmintonketcher der er god i alle facetter af spillet, både double og singel.

Ketcherhovedet er forstærket med titanium, hvilket sørger for en meget stiv og kontrollerende ramme, der sørger for millimeter præcise slag og optimal udnyttelse af trampolineffekten i strengene. For at gøre hovedet endnu mere stabilt har Forza benyttet deres 88 huls strengesystem, som betyder at der ikke er nogen dobbelt huller i hovedet. Altså huller hver der både skal en længde og en brede streng igennem samme hul. Dette system mindsker presset på de forskellig huller og giver en bedre udnyttelse af trampolineffekten i strengen.

For at gøre Forza Precision 10.000 S mere aerodynamisk og nemmere at flytte i det flade hurtige spil og defensiven har Forza tilføjet teknologien Hexagon frame til ketcherhovedet. Hexagon er betegnelsen for en 6-kant og det er netop hvad Forza har lavet siderne på ketcherhovedet. På denne måde har Forza lavet skarp kan på hver side af hovedet, så ketcheren skære sig igennem luften som en kniv. Dette giver et mere stabilt og hurtigt sving, som kommer til udtryk i det hurtige spil.

Vi anbefaler Forza Precision 10.000 S til:

Senior øvede / ekspert spillere

U19 øvede / ekspert spillere

U17 øvede / ekspert spillere

U15 øvede / ekspert spillere

U13 ekspert spillere

 
spec
Ketcher - Flex i skaftetStift
Ketcher - SpillestilAll-round
Ketcher - Vægt3U (88g)
Ketcher - VægtfordelingNeutral
FarveGrøn
Ketcher - Greb størrelseG4 (normal)
Ketcher - NiveauEkspert
 
Gratis 365 dages forsikring

Gratis 365 dages ketcherforsikring

For at hjælpe alle vores fantastiske kunder, hvis deres badmintonketcher går i stykker, har vi lavet en 365 dages gratis ketcherforsikring.

Det betyder at hvis din badmintonketcher går i stykker inden for det første år og det ikke er en reklamation (produktionsfejl i ketcheren der er skyld i det). Så giver Sport-net.dk dig 30% rabat på en ny badmintonketcher. Du sender blot den ødelagte ketcher retur sammen med en kopi af din kvittering. Så kontakter vi dig for at finde en ny ketcher.

Hvis der er en fejl i ketcheren (reklamation) så får du en ny, men hvis den har været:

  • Slået i gulvet
  • Slået imod en anden ketcher
  • Strenget forkert op
  • Strenget for hårdt op
  • Ikke blevet klippet op i tiden når den har været sprunget
  • Slået imod en medspillers kropsdel
  • Eller på anden måde har været udsat for andet en at slå til en fjerbold, ja så er det ikke en fejl i ketcheren der er skyld i den er gået i stykker og derfor er det ikke en reklamation.
Du har naturligvis altid 2 års reklamationsret hos Sport-net.dk, men i de tilfælde hvor ketcheren ikke er gået i stykker pga en produktionsfejl, så kan du det første år gøre brug af Sport-net.dk's gratis ketcherforsikring.

OBS: Din nye badmintonketcher må max koste 200kr mere end den gamle ketcher inden forsikringsrabatten trækkes fra.

 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alt fodtøj og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet. Er det et produkt der kan spises, så kan vi ikke yde tilfredshedsgaranti, da det ikke er det fulde produkt vi får retur.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil