Forza Precision 11.000 S

Forza Precision 11.000 S

Forza Precision 11.000 S er den nye top-ketcher i Forza’s populære Precision serie. Precision 11.000 S er med sin neutrale vægtfordeling til dig der ønsker en ketcher der er god all-round. S står for stiv og er betegnelsen for fleksibiliteten i skaftet. Denne type skaft er til dig der har en god teknik og masser af fart i armen, men stadig ønsker lidt ekstra hjælp til at få mere fart i bolden. Hovedet er forstærket med titanium for øget kontrol + Carbon Nanotubes for ekstra trampolineffekt og fart i bolden. Skaftet er ekstra tyndt og grafit fibrene er bundet tættere sammen hvilket giver ekstra kick-back = mere eksplosiv fart i bolden, så du kan sætte din modstander under pres når du går i offensiven.

Leveres med ketcher cover.

Læs mere

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare
ekspertallround
Begrænset antal på TILBUD

1 899,00 kr

-63%

699,00 kr

- +

 
Mere info

Man kan ikke vinde over alle modstander med power eller hurtig reaktion. Derfor kan det være en god ide at mestre begge dele lige godt. Det er tanken bag ved Precision 11.000. Og med opbygningen samt de teknologier der ligger i Forza Precision 11.000 er det en ketcher der er lige god til begge del vi her har at gøre med. Listen over teknologier herunder er lige noget for dig der betragter dig selv som en all-round spiller.

Skaftet et tyndere end standart for at mindske vindmodstanden og igen give dig et hurtigere sving. Samtidig med den nye og tætter vævning af grafit fibrene som giver ekstra eksplosiv katapulteffekt.

Hovedet er forstærket med titanium for øget kontrol og carbon nanotubes for eksplosiv trampolineffekt. Selve profilen af hovedet er en kombination af 2 teknologier. 826 ramme formen giver dig et hoved hvor i bunden af hovedet er rammen 8 kantet for øget stabilitet. Den 8 kantede form ændre sig så gradvis til en 6 kantet form i toppen, som er mere aerodynamisk, hvilket giver dig et hurtigere sving.

Power Frame i hovedet. For at maksimere katapulteffekten i hele ketcheren er hovedet en smule bredere i toppen, så der kommer lidt ekstra fart i bolden og mere stabilitet i de tunge slag.

Streng systemet er med 88 huller, hvilket giver mindre slid på strengen og mere trampolineffekt, så du får mere nem fart i bolden.

Og sidst men ikke mindst, så sørger den neutrale vægtfordeling for en god kombination af pover og hurtig reaktion, så du ikke går på kompromis med all-round tankegangen der ligger bag ved Forza Precision 11.000.

Vi anbefaler Forza Precision 11.000 S til:

Senior øvede / ekspert spillere

U19 øvede / ekspert spillere

U17 øvede / ekspert spillere

U15 øvede / ekspert spillere

U13 ekspert spillere

 
spec
Ketcher - Flex i skaftetStift
Ketcher - SpillestilAll-round
Ketcher - Vægt3U (88g)
Ketcher - VægtfordelingNeutral
MaterialeGrafit
DesignBadmintonketcher
FarveLilla
Ketcher - Greb størrelseG5 (tynd)
Ketcher - NiveauEkspert
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alle sko og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web