Forza Titanium 11.000 M

Forza Titanium 11.000 M

Forza Titanium 11.000 M tilbyder nem power kombineret med hurtig reaktion og henvender sig derfor til en bred vifte af spillere. Både double og singel spillere vil have glæde af Titanium 11.000 M, da den neutrale vægtbalance sørger for hurtig reaktion og det medium stive skaft sørger for power til spilleren der ikke svinger lige så hårdt som verdenseliten. Hexagon teknologien i hovedet giver mindre vindmodstand og et mere stabilt sving, som tilføjer bedre kontrol i de holdte slag og i det flade spil, hvor det tit kan være svært at få sving på ketcheren for at sætte modstanderen under pres.

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare

Teknologi

Øvet

899,00 kr

1 799,00 kr

-900,00 kr

- +

 
Yderligere information

Forza Titanium 11.000 M er til spilleren der søger en all-round badmintonketcher der levere nem power i de tunge slag. Det medium stive skaft passer til de fleste spillere og giver power til spilleren der ikke svinger lige så hårdt som verdens-eliten.

Ketcherhovedet er forstærket med titanium, hvilket sørger for en meget stiv og kontrollerende ramme, der sørger for millimeter præcise slag og optimal udnyttelse af trampolineffekten i strengene. For at gøre hovedet endnu mere stabilt har Forza benyttet deres 88 huls strengesystem, som betyder at der ikke er nogen dobbelt huller i hovedet. Altså huller hver der både skal en længde og en brede streng igennem samme hul. Dette system mindsker presset på de forskellig huller og giver en bedre udnyttelse af trampolineffekten i strengen.

For at gøre Forza Titanium 11.000 M mere aerodynamisk og nemmere at flytte i det flade hurtige spil og defensiven har Forza tilføjet teknologien Hexagon frame til ketcherhovedet. Hexagon er betegnelsen for en 6-kant og det er netop hvad Forza har lavet siderne på ketcherhovedet. På denne måde har Forza lavet skarp kan på hver side af hovedet, så ketcheren skære sig igennem luften som en kniv. Dette giver et mere stabilt og hurtigt sving, som kommer til udtryk i det hurtige spil.

Vi anbefaler Forza Titanium 11.000 M til:

Senior motions / øvede spillere

U19 øvede / begynder spillere

U17 øvede / begynder spillere

U15 øvede / begynder spillere

U13 øvede / begynder spillere

U11 øvede spillere

 
Produkt information
Vægt85-90g
SpillestilKontra spil
VægtfordelingNeutral
Flex i skaftetMedium-stift
FarveBlå

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil