Forza Titanium 11.000 S

Forza Titanium 11.000 S

Forza Titanium 11.000 S er en af de mest benyttede modeller fra Forza. Kombinationen af det stive skaft og den neutrale vægtfordeling passer rigtig godt til den alsidige øvede spiller som både spiller double og singel. Hvis man ikke kun vil stå og hamre løs fra bagbanen, men gerne vil kunne spille alle roller i en double og for den sags skyld i en singel, så er Titanium 11.000 S et oplagt valg. Det stive skaft henvender sig til den øvede spiller med et hurtigt sving, så skaftet kan få lov at bøje og give ekstra katapulteffekt i de tunge slag og maksimal kontrol i de mere fintfølende slag.

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare

Teknologi

ekspert

899,00 kr

1 799,00 kr

-900,00 kr

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket
 
Yderligere information

Hvis du ønsker en top all-round ketcher og du har et hurtigt sving, så er Forza Titanium 11.000 S det rigtige valg. Det stive skaft kombineret med en neutral vægtfordeling giver en badmintonketcher der er god i alle facetter af spillet, både double og singel.

Ketcherhovedet er forstærket med titanium, hvilket sørger for en meget stiv og kontrollerende ramme, der sørger for millimeter præcise slag og optimal udnyttelse af trampolineffekten i strengene. For at gøre hovedet endnu mere stabilt har Forza benyttet deres 88 huls strengesystem, som betyder at der ikke er nogen dobbelt huller i hovedet. Altså huller hver der både skal en længde og en brede streng igennem samme hul. Dette system mindsker presset på de forskellig huller og giver en bedre udnyttelse af trampolineffekten i strengen.

For at gøre Forza Titanium 11.000 S mere aerodynamisk og nemmere at flytte i det flade hurtige spil og defensiven har Forza tilføjet teknologien Hexagon frame til ketcherhovedet. Hexagon er betegnelsen for en 6-kant og det er netop hvad Forza har lavet siderne på ketcherhovedet. På denne måde har Forza lavet skarp kan på hver side af hovedet, så ketcheren skære sig igennem luften som en kniv. Dette giver et mere stabilt og hurtigt sving, som kommer til udtryk i det hurtige spil.

Vi anbefaler Forza Titanium 11.000 S til:

Senior øvede / ekspert spillere

U19 øvede / ekspert spillere

U17 øvede / ekspert spillere

U15 øvede / ekspert spillere

U13 ekspert spillere

 
Produkt information
SpillestilKontra spil
VægtfordelingNeutral
Flex i skaftetStift
Vægt85-90g
FarveGrøn

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil