Forza Power 888 F

Forza Power 888 F

Forza Power 888 F henvender sig til den angrebslystne begynder spiller. Den hovedtunge vægtfordeling sørger for maksimal fart i de tunge bagbane slag og det fleksible skaft tilføjer maksimal power til spilleren der ikke svinger armen så hurtigt endnu. Siderne i hovedet er forstærket med Titanium, som giver mere præcision og stabilitet i alle slag, hvilket passer godt sammen med den hovedtunge vægtfordeling. For at mindske vindmodstanden er Hexagon teknologien tilføjet siderne i hovedet, så den for form som et tveægget sværd.

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare

Teknologi

begynder

799,00 kr

1 699,00 kr

-900,00 kr

- +

 
Mere info

Forza 888 F er bygget med de samme materialer som en top-ketcher, men med et fleksibelt skaft der sørger for maksimal power til begynderen og den let øvede spiller. 

For at øge kontrollen i alle slag er hovedet forstærket med titanium, som gør hovedet meget stift og derved udnyttes strengenes trampolineffekt optimalt. Ud over titanium forstærkningen har Forza også tilføjet deres 88 huls system i ketcherhovedet. 88 huls systemet sørger for at hver streng har sit eget hul, så ingen huller skal have både en længde og en brede streng igennem. Dette bevirker en bedre udnyttelse af strengene og mindre pres på ketcherhovedet.

Skaftet er forstærket med Kevlar som er 8 gange stærkere end stål og samtidig fleksibelt. Derfor opnår Forza en høj grad af kick-back effekt i skaftet, hvilket kommer spilleren til gode i form af øget power. Man kan sammenligne det lidt med en katapult, jo hurtigere katapultarmen retter sig ud, jo hurtigere flyver stenen afsted.

 

Vi anbefaler Forza Power 888 F til:

U19 begynder / øvede spillere

U17 begynder / øvede spillere

U15 begynder / øvede spillere

U13 begynder / øvede spillere

U11 begynder / øvede spillere

 
spec
SpillestilOffensiv
VægtfordelingHovedtung
Flex i skaftetFleksibelt
Vægt85-90g
FarveSort
 
Gratis 365 dages forsikring

Gratis 365 dages ketcherforsikring

For at hjælpe alle vores fantastiske kunder, hvis deres badmintonketcher går i stykker, har vi lavet en 365 dages gratis ketcherforsikring.

Det betyder at hvis din badmintonketcher går i stykker inden for det første år og det ikke er en reklamation (produktionsfejl i ketcheren der er skyld i det). Så giver Sport-net.dk dig 30% rabat på en ny badmintonketcher. Du sender blot den ødelagte ketcher retur sammen med en kopi af din kvittering. Så kontakter vi dig for at finde en ny ketcher.

Hvis der er en fejl i ketcheren (reklamation) så får du en ny, men hvis den har været:

  • Slået i gulvet
  • Slået imod en anden ketcher
  • Strenget forkert op
  • Strenget for hårdt op
  • Ikke blevet klippet op i tiden når den har været sprunget
  • Slået imod en medspillers kropsdel
  • Eller på anden måde har været udsat for andet en at slå til en fjerbold, ja så er det ikke en fejl i ketcheren der er skyld i den er gået i stykker og derfor er det ikke en reklamation.
Du har naturligvis altid 2 års reklamationsret hos Sport-net.dk, men i de tilfælde hvor ketcheren ikke er gået i stykker pga en produktionsfejl, så kan du det første år gøre brug af Sport-net.dk's gratis ketcherforsikring.

OBS: Din nye badmintonketcher må max koste 200kr mere end den gamle ketcher inden forsikringsrabatten trækkes fra.

 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alt fodtøj og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet. Er det et produkt der kan spises, så kan vi ikke yde tilfredshedsgaranti, da det ikke er det fulde produkt vi får retur.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil