Forza Power 888 F

Forza Power 888 F

Forza Power 888 F henvender sig til den angrebslystne begynder spiller. Den hovedtunge vægtfordeling sørger for maksimal fart i de tunge bagbane slag og det fleksible skaft tilføjer maksimal power til spilleren der ikke svinger armen så hurtigt endnu. Siderne i hovedet er forstærket med Titanium, som giver mere præcision og stabilitet i alle slag, hvilket passer godt sammen med den hovedtunge vægtfordeling. For at mindske vindmodstanden er Hexagon teknologien tilføjet siderne i hovedet, så den for form som et tveægget sværd.

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare

Teknologi

begynder

799,00 kr

1 699,00 kr

-900,00 kr

- +

 
Yderligere information

Forza 888 F er bygget med de samme materialer som en top-ketcher, men med et fleksibelt skaft der sørger for maksimal power til begynderen og den let øvede spiller. 

For at øge kontrollen i alle slag er hovedet forstærket med titanium, som gør hovedet meget stift og derved udnyttes strengenes trampolineffekt optimalt. Ud over titanium forstærkningen har Forza også tilføjet deres 88 huls system i ketcherhovedet. 88 huls systemet sørger for at hver streng har sit eget hul, så ingen huller skal have både en længde og en brede streng igennem. Dette bevirker en bedre udnyttelse af strengene og mindre pres på ketcherhovedet.

Skaftet er forstærket med Kevlar som er 8 gange stærkere end stål og samtidig fleksibelt. Derfor opnår Forza en høj grad af kick-back effekt i skaftet, hvilket kommer spilleren til gode i form af øget power. Man kan sammenligne det lidt med en katapult, jo hurtigere katapultarmen retter sig ud, jo hurtigere flyver stenen afsted.

 

Vi anbefaler Forza Power 888 F til:

U19 begynder / øvede spillere

U17 begynder / øvede spillere

U15 begynder / øvede spillere

U13 begynder / øvede spillere

U11 begynder / øvede spillere

 
Produkt information
SpillestilOffensiv
VægtfordelingHovedtung
Flex i skaftetFleksibelt
Vægt85-90g
FarveSort

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil