Forza Power 888 M

Forza Power 888 M

Forza Power 888 M henvender sig til den angrebslystne øvede spiller. Den hovedtunge vægtfordeling sørger for maksimal fart i de tunge bagbane slag og det medium stive skaft tilføjer ekstra power. Forza Power 888 M er med medium stift skaft og henvender sig derfor til den øvede spiller som har et hurtigt sving, men ikke så hurtigt som verdenseliten. Siderne i hovedet er forstærket med Titanium, som giver mere præcision og stabilitet i alle slag, hvilket passer godt sammen med den hovedtunge vægtfordeling. For at mindske vindmodstanden er Hexagon teknologien tilføjet siderne i hovedet.

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare

Teknologi

Øvet

799,00 kr

1 699,00 kr

-900,00 kr

- +

 
Yderligere information

Forza 888 M er opbygget lige som top badmintonketcherne der anvendes af de største badmintonstjerner i verden. Det medium stive skaft kombineret med den hovedtunge vægtfordeling sørger for power til den øvede spiller, som gerne vil bygge sit spil op omkring et solidt angrebsspil.

For at øge kontrollen i alle slag er hovedet forstærket med titanium, som gør hovedet meget stift og derved udnyttes strengenes trampolineffekt optimalt. Ud over titanium forstærkningen har Forza også tilføjet deres 88 huls system i ketcherhovedet. 88 huls systemet sørger for at hver streng har sit eget hul, så ingen huller skal have både en længde og en brede streng igennem. Dette bevirker en bedre udnyttelse af strengene og mindre pres på ketcherhovedet.

Skaftet er forstærket med Kevlar som er 8 gange stærkere end stål og samtidig fleksibelt. Derfor opnår Forza en høj grad af kick-back effekt i skaftet, hvilket kommer spilleren til gode i form af øget power. Man kan sammenligne det lidt med en katapult, jo hurtigere katapultarmen retter sig ud, jo hurtigere flyver stenen afsted.

 

Vi anbefaler Forza Power 888 M til:

Senior øvede / ekspert spillere

U19 øvede / ekspert spillere

U17 øvede / ekspert spillere

U15 øvede / ekspert spillere

U13 øvede / ekspert spillere

U11 øvede / ekspert spillere

 
Produkt information
Flex i skaftetMedium-stift
Vægt85-90g
SpillestilOffensiv
VægtfordelingHovedtung
FarveSort

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil