Filter produkter

Ketcher - Niveau
Ketcher - Spillestil
Ketcher - Vægt
Ketcher - Vægtfordeling
Ketcher - Flex i skaftet
Ketcher - Greb størrelse
Type - sko
Skoens pasform
Størrelse sko
Tøj størrelse
Antal store rum
Tasken har separat lomme til sko
Tasken kan bæres som rygsæk
Antal sidelommer
pris
kr kr
Brands

Badmintonketcher til U11 og U13 spillere


Som U11 og U13 spiller er der stor fokus på at lære den rigtige teknik i badmintonsporten, derfor er langt de fleste badmintonketcher far Yonex og Forza i denne kategori i begynder og øvet segmentet når vi sætter vores ketcher i kategori. Når man ikke er så stor og stærk, endnu, er det godt at få lidt ekstra hjælp fra ketcheren og derfor er det bedst for langt de fleste U11 og U13 spillere at få en badmintonketcher med et fleksibelt eller medium stift skaft, så der er ekstra katapult-effekt i skaftet til at få mere længde på boldene. Er du i tvivl om hvilken ketcher du skal vælge, så giv os et ring, eller send os en mail. Og husk vi har 30 dages tilfredshedsgaranti på ketcher, så du spiller bare løs i 30 dage og synes du ikke det er den helt rigtige badmintonketcher til dig, så bytter vi den til en der passer dig bedre. Du kan se alle vores ketcher på dette link: Badmintonketcher

Badmintonketcher til børn fra 9 til 12 år

Når man er rykket op i U11 og U13, så er de fleste både drenge og piger så høje, at de med fordel kan begynd at overveje at ønske sig en voksen badmintonketcher i jule- eller fødselsdagsgave. Reglen, som gør sig gældende for, hvornår man bør overveje at skifte til en voksenketcher lyder således: hvis man kan stå med armene ned langs siden med sin badmintonketcher i hånden, uden at den rammer gulvet, så bør man have en voksen badmintonketcher. En anden måde, hvorpå man kan tjekke om man skal have en voksen badmintonketcher på, er ved at sætte håndtaget ind i armhulen og gribe fat om ketcherhovedet med samme arm, hvis man kan nå rundt om ketcherhovedet med de yderste led af ens fingre, så er ens arme og krop lang nok til at benytte en badmintonketcher til voksne. 

I de tilfælde, hvor spilleren i U11 og U13 ikke spiller minimum A, kan det være en rigtig god ide, at bibeholde noget fleksibilitet i skaftet, man kan måske rykke en trin op til medium flex, som gør, at spilleren stadig får rigtig meget power og katapulteffekt ud af sin badmintonketcher, samtidig med, at han/hun stadig får en smule mere kontrol i hvert slag. Spilleren kan med fordel fortsætte med at benytte sig af en hovedtung badmintonketcher, da det stadig er en udviklingsface og man derfor har brug for alt den hjælp man kan, børn i alderen 9 til 12 år, kan i mange tilfælde begynde at cleare og nogle af dem begynder sågar også at smashe når de når denne alder. Derfor kan det være en fordel at fortsætte med en hovedtung badmintonketcher, specielt når denne er kombineret med et fleksibelt skaft, på denne måde har spilleren mulighed for, at generere så meget kraft fra bagbanen og i servesituationen, at det giver en kæmpe fordel. De kan nu virkelig begynde at udvikle deres færdigheder i de tunge slag som cleare og smash og ved at kunne dette i en ung alder, har man en stor fordel i mange situationer, hvis man herudover også evner at spille net spillet og kombinerer alle disse elementer, så kan man komme rigtig langt med sin sport.

Vores anbefalinger fra Sport-net.dk lyder således, hvis man kan nikke genkendende til huskereglen om, at ketcheren ikke må røre gulvet mens man står oprejst og holder ketcheren i hånden, så er man klar til at få sin første badmintonketcher. Dog skal man være opmærksom på, at medmindre man er særdeles dygtig til sin sport, så vil det stadig være en fordel, at vælge en badmintonketcher med fleksibelt eller medium-stift skaft, således man får lidt ekstra hjælp i hvert slag, dette er særdeles nyttigt, hvis man møder en spiller, som står rigtig godt til en spilmæssigt og man står foran en lang badmintonkamp. Når kræfterne er ved at slippe op, er det rigtig godt at kunne hente lidt ekstra hjælp fra sin badmintonketcher, da modstanderen er mindst lige så træt. Herudover anser vi det som en rigtig god ide, at man vælger en badmintonketcher, som har sin vægtfordeling mod ketcherhovedet, eftersom dette, kombineret med, et fleksibelt eller medium-stift skaft kan være med til at vende en badmintonkamp markant, da man får ekstra ”gratis” fart i hvert slag og derfor ikke har de store problemer med at slå bolden til bagbanen eller nedad, heller ikke når kampen bliver lang og udmattende. Vi vurderer, at hvis man vælger at følge disse anbefalinger, så kan man komme rigtig langt og derved holde fokus på, at forbedre sin teknik til hver eneste træning uden at bekymre sig om ens udstyr nu sætter ud.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil