Yonex Arcsaber 11

Yonex Arcsaber 11

Yonex Arcsaber 11 er badmintonketcheren, der kan give dig mulighed for at vende spillet. Med et ketcherhoved der bøjer indad når bolden rammes, holdes bolden længere i strengen og frigives med forøget kraft og præcision. Dette gør Arcaber 11 til den perfekte ketcher til at vende defensiv til offensiv. Arcsaber 11 er en nutral vægtfordelt badmintonketcher, hvilket giver en god balance mellem offensiv og defensiv. Kombineret med det stive skaft får man en ketcher, hvor det bliver nemmere at få følling og præcision i de svære slag. Yonex Arcaber 11 bruges bla. af Viktor Axelsen.

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare

Teknologi

ekspert

1 099,00 kr

2 099,00 kr

-1 000,00 kr

- +

 
Yderligere information

Yonex Arcsaber 11 er videreudviklingen af den legendariske badmintonketcher Arcsaber 10, som var verdenselitens foretrukne ketcher i flere år. Arcsaber serien er til den mere taktiske spiller, der bygger spillet op og afventer den perfekte mulighed for at afgøre bolden. Alle badmintonketcher i Yonex Arcsaber serien er lavet så ketcherhovedet bøjer indad i siderne og holder bolden i strengen, før ketcherhovedet retter sig ud igen og frigiver bolde med ekstra kraft. Teknologien man bruger til at få ketcherhovedet til at bøje hedder i ARC 11 Neo CS carbon nanotube. Neo CS carbon nanotube er bitte små carbon plader der er rullet sammen til rør, som stables oven i hinanden og derved opnår man høj fleksibilitet. Man kan sammenligne det med en trampolin, bortset fra at i en trampolin er det kun fjedrene inde i rammen der giver kraften, i en badmintonketcher i Arcsaber serien fjedre selve rammen også, så der gives endnu mere kraft til bolden. Samtidigt giver den fleksible ramme også mere præcision, når den rette sig ud igen, mere end de meget stive rammer i f.eks. Voltric og Nanoray serierne.

Udover at lagre energi i ketcherhovedet og frigive den med ekstra præcision har man også i Yonex Arcsaber 11 tilføjet en ny teknologi, der hedder Sonic metal. Sonic metal er en ny titanium legering, som er brugt i hele ketcherhovedet. Sonic, og giver ketcherhovedet endnu mere trampolineffekt og en skarpere lyd når bolden rammes. Den skarpe lyd er med til at påvirke modstanderens bedømmelse af især farten i slagene. Hvis et slag lyder hårde end det er, kan det være svært at returnere det optimalt, da lyden også spiller en stor rolle når man bedømmer et slag.

Med Yonex Arcsaber 11 får du en badmintonketcher der både giver power og præcision i offensiven og defensiven. Og den helt store gave til dit spil er; at med Arcaber 11 har det aldrig været nemmer at vende defensiv til offensiv. Kort og godt en badmintonketcher til spilleren der ønsker en badmintonketcher, der fungere til alle aspekter af spillet. OBS Arcaber 11 er med stift skaft, derfor henvender den sig til øvede og ekspert spillere, hvis man er begynder bør man vælge en ketcher med blødere skaft i Arcsaber serien.

Vi anbefaler Yonex Arcsaber 11 til:

Senior division / serie spillere

U19 ekspert / øvede spillere

U17 ekspert / øvet spillere

U15 ekspert spillere

 
Produkt information
SpillestilKontra spil
VægtfordelingNeutral
Flex i skaftetStift
Vægt85-90g
FarveRød

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil