Yonex Astrox 100 ZX

Yonex Astrox 100 ZX

Yonex Astrox 100 ZX er lillebror til den nye top-model ZZ i Astrox serien. Hovedet er som på ZZ en smule smallere, så vindmodstanden mindskes, men trampolin-effekten bibeholdes ved hjælp af det opdaterede isometric system. Skaftet er ekstra stift og forstærket med namd grafit. Vægtfordelingen er hovedtung, så det er en badmintonketcher til dig der har god teknik, masser af fart i armen og som gerne vil angribe. Grebet er en smule tyndere (G5) hvilket giver mulighed for at bruge mere finger-power i dine slag. Hvis ikke du bryder dig om det tyndere greb kan du fixe det ved at ligge cushion wrap under dit foretrukne grip, eller bare ligge 2 lag grip på.

Her er tale om en lillebror, som ligner storebror så meget at de færreste vil kunne mærke forskel. Ud fra vores test og spil er det eneste vi kan mærke en lille smule mere fleksibilitet i skaft, så det er nemmere at trykke bolden i det flade spil. Så hvis ikke du vil tømme hele opsparingen, men gerne vil have den nyeste teknologi, så skal du vælge Yonex Astrox ZX frem for ZZ.

Leveres med ketcher cover.

Læs mere

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare
ekspertpower
Begrænset antal på TILBUD

1 499,00 kr

-20%

1 199,00 kr

- +

 
Mere info

Yonex Astrox 100 ZX er designet til dig der spiller offensivt, men som også er klar over der skal en god defensiv til for at vinde en kamp. Med den hovedtunge vægtfordeling og RGS system får du netop dette. Men vær opmærksom på at det ekstra stive skaft kræver en god teknik og et stærkt sving før det giver dig ekstra fart i dine slag.

Som ny ketcher i Astrox serien er der også en del opdateringer:

Isometric 2. Isometric er efterhånden blevet den almindelige måde at forme et ketcherhoved på. Den klassiske form hvor det er formet som et æg, men hvor toppen er trykket flad giver markant mere trampolineffekt og et større sweetspot. Isometric 2 formen er blevet en smule smallere i bredden, så hele formen bliver en smule mere spids. Det giver dig bedre aerodynamik uden at sweetspottet bliver mindre. Så du får mere fart i dine slag.

Skaftet er ekstra slim og lavet med den nye rexis teknologi, så alle grafitfiber er placeret mere præcis og så er den lille cap mellem skaft og greb blevet formet mere ergonomisk efter en tommelfinger, så du kan trykke mere med baghånden i det flade spil.

Namd grafit. Almindelig grafit bliver meget hurtigt stift når det bøjes, hvilket sætter grænser for hvor meget katapulteffekt skaftet kan genere og dermed hjælpe dig med at få ekstra fart. Ved at udvikle en helt ny forbedret lim til at binde grafitfibrene sammen har Yonex formået at skubbe punktet for hvornår grafitten bliver stiv og derved forøget katapulteffekten betydeligt.

Yderligere er Nanomesh NEO tilføjet i hovedet, hvilket giver mere trampolineffekt og derved øget fart, selv ved langsommere slag.

Rotational Generator System eller RGS, som efter vores opfattelse er en forbedring af Tri-Voltage system som ligger i den hovedtunge Voltric serie. Astrox 100 ZX er nemlig også en hovedtung badmintonketcher, hvilket giver dig ekstra fart i bolden, men det tilbagevendende problem med hovedtunge badmintonketcher er at de tit bliver langsomme at reagere med i det flade hurtige spil.

Her kommer RGS ind i billedet, for ved at placere tungsten i toppen, ved t-stykket og nederst i håndtaget opnår Yonex en hovedtung badmintonketcher der er balanceret til perfektion. Du bibeholder fordelen ved en hovedtung ketcher, men du får meget nemmere ved at flytte den fra slag til slag, hvilket er alfa omega i det hurtige flade spil.

Vi anbefaler Yonex Astrox 100 ZX til:

Senior division / serie / motions spillere

U19 ekspert / øvede spillere

U17 ekspert / øvet spillere

U15 ekspert / øvede spillere

U13 ekspert / øvede spillere

 
spec
Ketcher - Flex i skaftetEkstra stift
Ketcher - SpillestilOffensiv
Ketcher - Vægt4U (83g)
Ketcher - VægtfordelingHovedtung
MaterialeGrafit
DesignBadmintonketcher
FarveBlå/grøn
Ketcher - Greb størrelseG5 (tynd)
Ketcher - NiveauEkspert
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alle sko og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web