Yonex Astrox 22

Yonex Astrox 22

Yonex Astrox 22 er den letteste hovedtunge badmintonketcher der er produceret af Yonex (68g) og det er lidt af en game-changer til især double spillerne og den tålmodige singelspiller der gerne afgøre bolden med en lækker finte ved nettet. Ved at kombinere en ultra let badmintonketcher med en hovedtung vægtfordeling bliver det muligt at kombinere hurtig reaktion med eksplosiv power. Den lave vægt kombineret med det stive skaft gør at du får maksimal kontrol i alle slag, men også at der skal et meget hurtigt sving til for at få skaftet til at flexe og give dig ekstra katapult-effekt. Grebet er en smule tynder end standart (G5), men hvis du synes det er for tyndt kan det fixes med et ekstra lag grip.

Leveres med ketcher cover.

Læs mere

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare
ekspertkontra
Begrænset antal på TILBUD

999,00 kr

-15%

849,00 kr

- +

 
Mere info

Yonex Astrox 22 er den klart letteste badmintonketcher i Astrox serien. Den lave vægt gør det muligt at bruge Astrox 22 i meget hurtigt spil, hvor en hovedtung badmintonketcher typisk vil være langsom. Selvom den totale vægt er meget lav er vægtfordelingen stadig hovedtung, så du får ekstra fart i de tunge slag.

Skaftet er stift i Astrox 22, hvilket passer godt til den øvede spiller med god teknik, hvis du ikke svinger armen så hurtigt endnu anbefaler vil at du spiller med en ketcher der har et medium stift skaft.

Nanomesh NEO. Almindelig grafit bliver meget hurtigt stift når det bøjes, hvilket sætter grænser for hvor meget katapulteffekt skaftet kan genere og dermed hjælpe dig med at få ekstra fart. Ved at udvikle en helt ny forbedret lim til at binde grafitfibrene sammen har Yonex formået at skubbe punktet for hvornår grafitten bliver stiv og derved forøget katapulteffekten betydeligt i skaftet.

Som i alle andre badmintonketcher i Astrox serien er Yonex Astrox 22 også udstyret med signatur teknologien Rotational Generator System eller RGS. Astrox 22 er en hovedtung badmintonketcher, hvilket giver dig ekstra fart i bolden, men det tilbagevendende problem med hovedtunge badmintonketcher er at de tit bliver langsomme at reagere med i det flade hurtige spil.

Her kommer RGS ind i billedet, for ved at placere tungsten i toppen, ved t-stykket og nederst i håndtaget opnår Yonex en hovedtung badmintonketcher der er balanceret til perfektion. Du bibeholder fordelen ved en hovedtung ketcher, men du får meget nemmere ved at flytte den fra slag til slag, hvilket er alfa omega i det hurtige flade spil.

Vi anbefaler Yonex Astrox 22 til:

Senior division / serie / motions spillere

U19 ekspert / øvede spillere

U17 ekspert / øvet spillere

U15 ekspert / øvede spillere

U13 ekspert / øvede spillere

 
spec
Ketcher - Flex i skaftetStift
Ketcher - SpillestilKontra spil
Ketcher - Vægt2F (68g)
Ketcher - VægtfordelingHovedtung
MaterialeGrafit
DesignBadmintonketcher
FarveSort
Ketcher - Greb størrelseG5 (tynd)
Ketcher - NiveauEkspert
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alle sko og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil