Yonex Astrox 5 FX

Yonex Astrox 5 FX

Med en lav vægt på kun 73g, et fleksibelt skaft og hovedtung vægtfordeling er Astrox 5 FX perfekt til begynder ungdomspilleren eller motionisten. Hvis ikke vægten havde været så lav ville det have været en ketcher bedst egnet til singel, men med den lave totalvægt er det en ketcher der i høj grad er lækker at spille hurtigt med og derfor er god til både singel og double. Den hovedtunge vægtfordeling og det fleksible skaft giver nem fart i bolden og den lave vægt gør den nem at flytte fra slag til slag. Alt i alt er Astrox 5 FX den perfekt badmintonketcher til dig der søger mere længde på boldene uden at skulle svinge armen af led.

Leveres med ketcher cover.

Læs mere

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare
Begynderpower
fyre
Begrænset antal på TILBUD

899,00 kr

-44%

499,00 kr

- +

 
Mere info

Astrox 5 FX er kombinationen af power og hurtig reaktion til dig der ønsker mere nem fart i bolden. Kombinationen af flere teknologier giver dig en ketcher der er nem at spille med og som giver dig mere fart uden du skal svinge armen af led.

RGS system, er en ny form for placering af vægt i hele ketcheren. Normalt vil en hovedtung badmintonketcher blive langsom i det flade hurtige spil, men ved at placere en smule vægt i t-stykket og i bunden af grebet bliver rotationen af Astrox 5 FX hurtigere og du får hurtigere ketcheren klar til det næste slag. Kombineret med den lave vægt på 73g får du masser af power uden at gå på kompromis med reaktionen i det flade spil.

For at styrke katapult effekten i det fleksible skaft er det bygget med Nanomesh NEO, som giver en skarpere kick-back når bolden rammes og derved mere fart i alle dine slag.

I hovedet er Light Feel Carbon NEO tilføjet, hvilket er bitte-små gummikugler der er blandet i limen mellem grafit fibrene. Det giver en bedre trampolin-effekt og en bedre føling med bolden i de mere delikate slag omkring nettet.  

Vi anbefaler Yonex Astrox 5 FX til:

Senior motions spillere

U19 begynder / øvede spillere

U17 begynder øvede spillere

U15 begynder øvede spillere

U13 begynder øvede spillere

U11 begynder øvede spillere

 
spec
Ketcher - Flex i skaftetFleksibelt
Ketcher - SpillestilOffensiv
Ketcher - VægtF (73g)
Ketcher - VægtfordelingHovedtung
MaterialeGrafit
DesignBadmintonketcher
FarveBlå
Ketcher - Greb størrelseG4 (normal)
Ketcher - NiveauBegynder / Motion
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alle sko og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web