Yonex Astrox 55

Yonex Astrox 55

Yonex Astrox 55 er 5gram letter end de traditionelle hovedtunge badmintonketcher, hvilket gør den velegnet til dig der gerne vil have lidt mere kontrol kombineret med power. Vi har her at gøre med den nyeste teknologi kombineret med logisk tankegang der forenes i et brag af en badmintonketcher. Den nye teknologi er Namd grafit, som beholder sin fleksibilitet længere end almindelig grafit, hvilket giver dig øget katapult-effekt og et 2,3% stejlere smash fordi Namd bliver stift og accelerere ind i bolden på det helt rigtige tidspunkt. Det logiske element er RGS-system, som ved at placere lidt ekstra vægt i bunden af ketcheren giver dig et mere jævnt sving, så du kommer hurtigt fra slag til slag. Skaftet er medium stift hvilket giver ekstra fart til den øvede spiller der ikke svinger helt så hurtigt som dem på TV. Vægten er som sagt kun 78g og så er grebet en smule tyndere, (G5) men det kan jo fixes med et ekstra lag grip eller sportstape hvis du synes det er for tyndt.

Leveres med ketcher cover.

Læs mere

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare
øvetpower
Begrænset antal på TILBUD

1 299,00 kr

-15%

1 099,00 kr

- +

 
Mere info

Skaftet er medium stift hvilket henvender sig til den øvede ungdoms og senior spiller, som ikke svinger armen lige så hurtigt som verdenseliten endnu.

Den lave vægt på 78g giver dig en mere kontrol og føling med bolden især ved nettet og når det går hurtigt i det flade spil, så du kan sætte din modstander under pres

Namd grafit. Almindelig grafit bliver meget hurtigt stift når det bøjes, hvilket sætter grænser for hvor meget katapulteffekt skaftet kan genere og dermed hjælpe dig med at få ekstra fart. Ved at udvikle en helt ny forbedret lim til at binde grafitfibrene sammen har Yonex formået at skubbe punktet for hvornår grafitten bliver stiv og derved forøget katapulteffekten betydeligt.

Hele tanken bag denne form for skaft bygger på at få skaftet til at rette sig ud på det helt rigtige tidspunkt, så du får maksimal fart og stejlhed i dine smash. Namd grafit opnår sin stivhed ved en svinghastighed på 180 km/t hvilket er den svinghastighed langt de fleste øvede spillere ligger på. Derfor får du 2,3% stejlere smash og 7,1% mere fart i forhold til en ketcher med almindelig grafit i skaftet.

Rotational Generator System eller RGS. Astrox 55 er en hovedtung badmintonketcher, hvilket giver dig ekstra fart i bolden, men det tilbagevendende problem med hovedtunge badmintonketcher er at de tit bliver langsomme at reagere med i det flade hurtige spil.

Her kommer RGS ind i billedet, for ved at placere tungsten i toppen, ved t-stykket og nederst i håndtaget opnår Yonex en hovedtung badmintonketcher der er balanceret til perfektion. Du bibeholder fordelen ved en hovedtung ketcher, men du får meget nemmere ved at flytte den fra slag til slag, hvilket er alfa omega i det hurtige flade spil.

Vi anbefaler Yonex Astrox 55 til:

Senior division / serie / motions spillere

U19 ekspert / øvede spillere

U17 ekspert / øvet spillere

U15 ekspert / øvede spillere

U13 ekspert / øvede spillere

U11 ekspert / øvede spillere

 
spec
Ketcher - Flex i skaftetMedium-stift
Ketcher - SpillestilOffensiv
Ketcher - Vægt5U (78g)
Ketcher - VægtfordelingHovedtung
MaterialeGrafit
DesignBadmintonketcher
FarveSølv
Ketcher - Greb størrelseG5 (tynd)
Ketcher - NiveauØvet
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alle sko og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil