Yonex Astrox 68 S

Yonex Astrox 68 S (skill)

Astrox 68 S (skill) er lillebror til Astrox 88 S og er bygget på de samme principper. Det er en ketcher til dig der gerne vil kunne spille hurtigt i det flade spil og samtidig have power fra bagbanen. Oprindeligt er Astrox 68 S lavet til ham der gerne vil stå forrest i double og skal kunne reagere hurtigt, men vi ser flere og flere der også bruger den til singel, da den bare passer godt til begge dele. Skaftet er stift hvilket betyder du skal have et hurtigt sving for at udnyttet katapult-effekten og den hovedtunge vægtfordeling giver endnu mere fart i bolden. I skaftet er Nanomesh NEO tilføjet, hvilket giver en skarpere kick-back når bolden rammes og derved endnu mere fart i bolden. Skaftet er 5mm korter, hvilket giver endnu hurtigere reaktion i det hurtige spil. Så hvis du kan lide tankegangen bag den noget dyrere Astrox 88 S, men måske gerne vil have 2 ens high-tec ketcher til en ok pris, så er det Astrox 68 S du skal vælge.

Leveres med ketcher cover.

Læs mere

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare
ekspertpower
Begrænset antal på TILBUD

999,00 kr

-20%

799,00 kr

- +

 
Mere info

Det er ikke altid man lige kan se det fornuftige i at give over 1000kr for en badmintonketcher og det bliver kun værre når man måske gerne vil have 2 eller 3 ens ketcher fordi man spiller en del. Det problem er du ikke ene om at have og derfor er det en fornøjelse at se Yonex har lavet en verdensklasse take-down udgave af den meget populære Astrox 88 D.

Astrox 68 D er bygget ud fra den samme tankegang og har de samme spille egenskaber som den noget dyrere storebror. Men nu tænker du nok: ”hov jamen hvorfor er det så den er billiger, den må da være dårligere end den dyrere model?”

Der er 5 ting der gør Astrox 68 D billigere og det er:

Den er lavet i Thaiwan og ikke Japan.

Der er ikke Solid Feel Core, hvilket er en skum i hovedet der mindsker vibrationer. Det er ikke noget vi har kunne mærke til under test.

Skaftet er lavet med Nanomesh NEO og ikke Namd. Yonex har fortalt en del om hvad Namd kan, i forhold til at du kan smashe stejlere. Den sammenligning er dog i forhold til almindelig grafit og da Astrox 68 S er lavet med Nanomesh NEO, som ud fra beskrivelsen gør det samme, så er det svært at sige hvor ens de 2 materialer er. Ud fra hvad vi har testet er der også her ikke nogen mærkbar forskel.

Skaftet er standart længde. På 88 S er skaftet cirka 0,5cm længere end normalt og håndtaget er 0,5cm kortere. Det giver større katapult-effekt og mere kraft. Her kan man godt mærke en lille forskel på de to ketcher, når du tester dem ved siden af hinanden. 88 S virker en lille smule mere levende i det og det er så om du vil synes det er for det bedre. Det giver en smule mere fart, men til gengæld også en smule mindre kontrol. Så du får lidt mere kontrol med Astrox 68 S

Der er ingen Energy Boost cap på 68 S. på den dyrere model 88 S er der en lille fordybning i den cap der forbinder håndtaget med skaftet. Fordybningen sidder på hver sin side af hovedet, så det passer med den vej skaftet flexer når du svinger ketcheren. Den skal give mere katapult-effekt. Igen er min vurdering her at det er virkelig minimalt hvor meget det har af betydningen.

Hvad får du så i Astrox 68 S i forhold til 88 S udover at prisen er bedre?

Du får alle de vigtige nøgle teknologier, som er det der giver den ekstra power og den hurtige reaktion, som er unik ved Astrox serien fra Yonex.

Rotational Generator System eller RGS, som er en forbedring af Tri-Voltage system som ligger i den hovedtunge Voltric serie. Astrox 68 S er jo en hovedtung badmintonketcher, hvilket giver dig ekstra fart i bolden, men det tilbagevendende problem med hovedtunge badmintonketcher er at de tit bliver langsomme at reagere med i det flade hurtige spil.

Her kommer RGS ind i billedet, for ved at placere tungsten i toppen, ved t-stykket og nederst i håndtaget opnår Yonex en hovedtung badmintonketcher der er balanceret til perfektion. Du bibeholder fordelen ved en hovedtung ketcher, men du får meget nemmere ved at flytte den fra slag til slag, hvilket er alfa omega i det hurtige flade spil

Skaftet er 5mm kortere end normalt, hvilket giver en badmintonketcher der total set er 5mm kortere. Det giver dig hurtigere reaktion, især i det flade spil er det en fordel og med mindre du rammer bolden i toppen af hovedet hele tiden nu, så vil du ikke mærke nogen forskel. Altså ud over du kan styre det flade spil meget bedre.

Skaftet er stift hvilket henvender sig til den meget øvede ungdoms og senior spiller, som har godt med fart i armen.

Nanomesh NEO. Almindelig grafit bliver meget hurtigt stift når det bøjes, hvilket sætter grænser for hvor meget katapulteffekt skaftet kan genere og dermed hjælpe dig med at få ekstra fart. Ved at udvikle en helt ny forbedret lim til at binde grafitfibrene sammen har Yonex formået at skubbe punktet for hvornår grafitten bliver stiv og derved forøget katapulteffekten betydeligt i skaftet.

Vi anbefaler Yonex Astrox 68 S til:

Senior division / serie / motions spillere

U19 ekspert / øvede spillere

U17 ekspert / øvet spillere

U15 ekspert / øvede spillere

U13 ekspert / øvede spillere

 
spec
Ketcher - Flex i skaftetStift
Ketcher - SpillestilOffensiv
Ketcher - Vægt4U (83g)
Ketcher - VægtfordelingHovedtung
MaterialeGrafit
DesignBadmintonketcher
FarveMintgrøn
Ketcher - Greb størrelseG4 (normal)
Ketcher - NiveauEkspert
 
Gratis 365 dages forsikring

Gratis 365 dages ketcherforsikring

For at hjælpe alle vores fantastiske kunder, hvis deres badmintonketcher går i stykker, har vi lavet en 365 dages gratis ketcherforsikring.

Det betyder at hvis din badmintonketcher går i stykker inden for det første år og det ikke er en reklamation (produktionsfejl i ketcheren der er skyld i det). Så giver Sport-net.dk dig 20% rabat på en ny badmintonketcher. Du sender blot den ødelagte ketcher retur sammen med en kopi af din kvittering. Så kontakter vi dig for at finde en ny ketcher.

Hvis der er en fejl i ketcheren (reklamation) så får du en ny, men hvis den har været:

  • Slået i gulvet
  • Slået imod en anden ketcher
  • Strenget forkert op
  • Strenget for hårdt op
  • Ikke blevet klippet op i tiden når den har været sprunget
  • Slået imod en medspillers kropsdel
  • Eller på anden måde har været udsat for andet en at slå til en fjerbold, ja så er det ikke en fejl i ketcheren der er skyld i den er gået i stykker og derfor er det ikke en reklamation.
Du har naturligvis altid 2 års reklamationsret hos Sport-net.dk, men i de tilfælde hvor ketcheren ikke er gået i stykker pga en produktionsfejl, så kan du det første år gøre brug af Sport-net.dk's gratis ketcherforsikring.

OBS: Din nye badmintonketcher må max koste 200kr mere end den gamle ketcher inden forsikringsrabatten trækkes fra.

 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alle sko og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil