Yonex Astrox 69

Yonex Astrox 69

Astrox 69 er lillebror til Astrox 99 og er bygget på de samme principper. Det er en ketcher til dig der gerne vil spille bolden rundt i højt tempo og slutte af med at sætte din modstander under maksimal pres med en byge af hårde præcise smash. Skaftet er stift hvilket betyder du skal have et hurtigt sving for at udnyttet katapult-effekten og den hovedtunge vægtfordeling giver endnu mere fart i bolden. I skaftet og hovedet er Nanomesh NEO tilføjet, hvilket giver en skarpere kick-back når bolden rammes og derved endnu mere fart i bolden. Så hvis du kan lide tankegangen bag den noget dyrere Astrox 99, men måske gerne vil have 2 ens high-tec ketcher til en ok pris, så er det Astrox 69 du skal vælge.

Leveres med ketcher cover.

Læs mere

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare
ekspertpower
Begrænset antal på TILBUD

999,00 kr

-40%

599,00 kr

- +

 
Mere info

Det er ikke altid man lige kan se det fornuftige i at give over 1000kr for en badmintonketcher og det bliver kun værre når man måske gerne vil have 2 eller 3 ens ketcher fordi man spiller en del. Det problem er du ikke ene om at have og derfor er det en fornøjelse at se Yonex har lavet en verdensklasse take-down udgave af den meget populære Astrox 99.

Astrox 69 er bygget ud fra den samme tankegang og har de samme spille egenskaber som den noget dyrere storebror. Men nu tænker du nok: ”hov jamen hvorfor er det så den er billiger, den må da være dårligere end den dyrere model?”

Der er 4 ting der gør Astrox 69 billigere og det er:

Den er lavet i Thaiwan og ikke Japan.

Der er ikke Solid Feel Core, hvilket er en skum i hovedet der mindsker vibrationer. Det er ikke noget vi har kunne mærke til under test.

Skaftet og hovedet er lavet med Nanomesh NEO og ikke Namd. Yonex har fortalt en del om hvad Namd kan, i forhold til at du kan smashe stejlere. Den sammenligning er dog i forhold til almindelig grafit og da Astrox 69 er lavet med Nanomesh NEO, som ud fra beskrivelsen gør det samme, så er det svært at sige hvor ens de 2 materialer er. Ud fra hvad vi har testet er der også her ikke nogen mærkbar forskel.

Der er ingen Energy Boost cap på 69. på den dyrere model 99 er der en lille fordybning i den cap der forbinder håndtaget med skaftet. Fordybningen sidder på hver sin side af hovedet, så det passer med den vej skaftet flexer når du svinger ketcheren. Den skal give mere katapult-effekt. Igen er vores vurdering her at det er virkelig minimalt hvor meget det har af betydningen.

Hvad får du så i Astrox 69 i forhold til 99 udover at prisen er bedre?

Du får alle de vigtige nøgle teknologier, som er det der giver den ekstra power og den hurtige reaktion, som er unik ved Astrox serien fra Yonex.

Rotational Generator System eller RGS, som er en forbedring af Tri-Voltage system som ligger i den hovedtunge Voltric serie. Astrox 69 er jo en hovedtung badmintonketcher, hvilket giver dig ekstra fart i bolden, men det tilbagevendende problem med hovedtunge badmintonketcher er at de tit bliver langsomme at reagere med i det flade hurtige spil.

Her kommer RGS ind i billedet, for ved at placere tungsten i toppen, ved t-stykket og nederst i håndtaget opnår Yonex en hovedtung badmintonketcher der er balanceret til perfektion. Du bibeholder fordelen ved en hovedtung ketcher, men du får meget nemmere ved at flytte den fra slag til slag, hvilket er alfa omega i det hurtige flade spil

Skaftet er stift hvilket henvender sig til den meget øvede ungdoms og senior spiller, som har godt med fart i armen.

Nanomesh NEO. Almindelig grafit bliver meget hurtigt stift når det bøjes, hvilket sætter grænser for hvor meget katapulteffekt skaftet og hovedet kan genere og dermed hjælpe dig med at få ekstra fart. Ved at udvikle en helt ny forbedret lim til at binde grafitfibrene sammen har Yonex formået at skubbe punktet for hvornår grafitten bliver stiv og derved forøget katapulteffekten betydeligt i både skaft og hoved.

Vi anbefaler Yonex Astrox 69 til:

Senior division / serie / motions spillere

U19 ekspert / øvede spillere

U17 ekspert / øvet spillere

U15 ekspert / øvede spillere

U13 ekspert / øvede spillere

 
spec
Ketcher - Flex i skaftetStift
Ketcher - SpillestilOffensiv
Ketcher - Vægt4U (83g)
Ketcher - VægtfordelingHovedtung
MaterialeGrafit
DesignBadmintonketcher
FarveOrange
Ketcher - Greb størrelseG4 (normal)
Ketcher - NiveauEkspert
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alle sko og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web