Yonex Duora 10 LT

Yonex Duora 10 LT

Yonex Duora 10 LT er en lille udvikling af den ikoniske Duora 10, som Lee Chong Wei spiller med. Duora 10 LT er 5g lettere og har fået tilføjet Vibslayer Carbon i bunden af hovedet for bedre vibrationsdæmpning i de tunge slag. Ellers er den lige som Duora 10 en ketcher der henvender sig til dig som søger en god kombination af power og kontrol og som har et hurtigt og hårdt sving så det stive skaft kan udnyttes til at give dig eksplosiv power. Med det specielle forhånd/baghånd design får du ekstra fart i baghånd og mere kontrol i forhånden. Hvis du er højrehåndet skal gul være op når du står med ketcheren i hånden og er du venstrehåndet skal den pink side være opad.

Leveres med ketcher cover.

Læs mere

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare
ekspertallround
Begrænset antal på TILBUD

2 399,00 kr

-47%

1 249,00 kr

- +

 
Mere info

Tænk hvis man kan få en badmintonketcher der hjælper ens baghånd på en måde og forhånden på en anden måde. Det har syntes umuligt at lave en ketcher der kunne tilpasses badmintonspillet på denne måde, men som verdens førende badmintonmærke står Yonex ikke tilbage for en udfordring. Ved at kombinere forskellige high-tec materialer og 2 forskellige rammetyper har Yonex Duora 10 flyttet hvordan man tænker badmintonketcher og hvordan de kan påvirke spillet. Der findes ingen badmintonspillere der slår lige så hårdt med baghånden som med forhånden og derfor går man som spiller altid på kompromisse med enten forhånden eller baghånden når man vælger en ny badmintonketcher. Med Duora 10 har Yonex lanceret den første badmintonketcher der tager hensyn til at baghånd og forhånd ikke er ens og ikke bruges på samme måde i kamp og træning. Hvordan optimere man så både forhånd og baghånd sammen med at kunne holde styr på de forskellige sider på ketcheren?

Først svar på det åbenlyse spørgsmål, hvordan holder man styr på hvilken side der skal bruges til forhånd og hvilken side der skal bruges til baghånd?

Når man som spiller skifter mellem forhånd og baghånd drejer man kun ketcheren en lille smule og flytter tommelfingeren op på skaftet, så man kan trykke med den i baghånden. Man drejer ikke ketcheren en omgang, når man skifter, derfor bruger man i forvejen den ene side af ketcheren til baghånd og den anden side til forhånd.

For at kunne kende forskel på de forskellige sider har Yonex lavet den ene side af skaftet gul og den anden side pink. Når man er højrehåndet og står klar med ketcheren i udgangsgreb (forhånd) skal den gule side være opad. Hvis man er venstrehåndet skal den pink side være opad, når man står klar med ketcheren i udgangsgreb. På denne måde er man sikker på at forhånd og baghåndssiden bruges rigtigt, hvad enten man er venstre eller højrehåndet.

Forhånden er lavet med Box-frame opbygning som man kender fra Yonex Voltric serien. Voltric serien er kendetegnet ved at levere power og stabilitet. Ved at kombinere Box-frame formen med et nyt materiale kaldet Nanometric DR, som tillader rammen at flexe en smule indad, opnår forhåndssiden 3% længer kontakt med bolden, hvilket øger trampolineffekten i slaget og sætter derved ekstra fart og kontrol i bolden.

Baghåndssiden er lavet mere aerodynamisk ved hjælp af Aero-frame som man kender fra Yonex Nanoray serien. Nanoray serien er kendt for at have hurtig ketcherføring og god til det hurtige flade spil, da den er nem at reagere hurtigt med. Aero-frame kombineres med et nyt materiale kaldet Ni-TI Fiber, som har en høj kick-back effekt. Når Ni-TI Fiber skubbes den ene vej vender det tilbage den modsatte vej med 9% mere kraft, hvilket giver ekstra hjælp til baghåndsslag.

Skaftet er stift, hvilket stiller krav til både teknik og den gennerelle svinghastighed for spilleren der bruger Yonex Duora 10. Så man skal være øvet eller ekspert spiller for at udnytte det fulde potentiale i Duora 10. En god tommelfingerregel er at jo bedre man er som spiller jo stivere skaft skal man vælge, for at få maksimal katapulteffekt i alle slag. 

Vi anbefaler Yonex Duora 10 LT til:

Senior øvede / ekspert spillere

U19 øvede / ekspert spillere

U17 øvede / ekspert spillere

U15 øvede / ekspert spillere

U13 ekspert spillere

 
spec
Ketcher - Flex i skaftetStift
Ketcher - SpillestilAll-round
Ketcher - Vægt4U (83g)
Ketcher - VægtfordelingNeutral
FarveGul
Ketcher - Greb størrelseG4 (normal)
Ketcher - NiveauEkspert
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alle sko og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil