Yonex Duora 10

Yonex Duora 10

Yonex Duora 10 er til dato den badmintonketcher der er lagt mest research og tanke bag. Udgangspunktet er at man som spiller har brug for forskellige hjælpemiddelen til forhånd og baghånd. Med Duora 10 har Yonex kombineret 2 forskellige rammeformer for at give mere stabilitet i forhånden og mere fart i baghånden. Hvis du er højrehåndet skal orange være op når du står med ketcheren i hånden og er du venstrehåndet skal den grønne side være opad. Da man ikke drejer ketcheren hele vejen rund, men kun flytter tommelfingeren, når man skifter mellem baghånd og forhånd er den ret nem at bruge.

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare

Teknologi

ekspert

1 299,00 kr

2 299,00 kr

-1 000,00 kr

- +

 
Yderligere information

Tænk hvis man kan få en badmintonketcher der hjælper ens baghånd på en måde og forhånden på en anden måde. Det har syntes umuligt at lave en ketcher der kunne tilpasses badmintonspillet på denne måde, men som verdens førende badmintonmærke står Yonex ikke tilbage for en udfordring. Ved at kombinere forskellige high-tec materialer og 2 forskellige rammetyper har Yonex Duora 10 flyttet hvordan man tænker badmintonketcher og hvordan de kan påvirke spillet. Der findes ingen badmintonspillere der slår lige så hårdt med baghånden som med forhånden og derfor går man som spiller altid på kompromisse med enten forhånden eller baghånden når man vælger en ny badmintonketcher. Med Duora 10 har Yonex lanceret den første badmintonketcher der tager hensyn til at baghånd og forhånd ikke er ens og ikke bruges på samme måde i kamp og træning. Hvordan optimere man så både forhånd og baghånd sammen med at kunne holde styr på de forskellige sider på ketcheren?

Først svar på det åbenlyse spørgsmål, hvordan holder man styr på hvilken side der skal bruges til forhånd og hvilken side der skal bruges til baghånd?

Når man som spiller skifter mellem forhånd og baghånd drejer man kun ketcheren en lille smule og flytter tommelfingeren op på skaftet, så man kan trykke med den i baghånden. Man drejer ikke ketcheren en omgang, når man skifter, derfor bruger man i forvejen den ene side af ketcheren til baghånd og den anden side til forhånd.

For at kunne kende forskel på de forskellige sider har Yonex lavet den ene side af skaftet orange og den anden side grøn. Når man er højrehåndet og står klar med ketcheren i udgangsgreb (forhånd) skal den orange side være opad. Hvis man er venstrehåndet skal den grønne side være opad, når man står klar med ketcheren i udgangsgreb. På denne måde er man sikker på at forhånd og baghåndssiden bruges rigtigt, hvad enten man er venstre eller højrehåndet.

Forhånden er lavet med Box-frame opbygning som man kender fra Yonex Voltric serien. Voltric serien er kendetegnet ved at levere power og stabilitet. Ved at kombinere Box-frame formen med et nyt materiale kaldet Nanometric DR, som tillader rammen at flexe en smule indad, opnår forhåndssiden 3% længer kontakt med bolden, hvilket øger trampolineffekten i slaget og sætter derved ekstra fart og kontrol i bolden.

Baghåndssiden er lavet mere aerodynamisk ved hjælp af Aero-frame som man kender fra Yonex Nanoray serien. Nanoray serien er kendt for at have hurtig ketcherføring og god til det hurtige flade spil, da den er nem at reagere hurtigt med. Aero-frame kombineres med et nyt materiale kaldet Ni-TI Fiber, som har en høj kick-back effekt. Når Ni-TI Fiber skubbes den ene vej vender det tilbage den modsatte vej med 9% mere kraft, hvilket giver ekstra hjælp til baghåndsslag.

Skaftet er stift, hvilket stiller krav til både teknik og den gennerelle svinghastighed for spilleren der bruger Yonex Duora 10. Så man skal være øvet eller ekspert spiller for at udnytte det fulde potentiale i Duora 10. En god tommelfingerregel er at jo bedre man er som spiller jo stivere skaft skal man vælge, for at få maksimal katapulteffekt i alle slag. 

 
Produkt information
Flex i skaftetStift
Vægt85-90g
SpillestilAll-round
VægtfordelingNeutral
FarveOrange

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil