Yonex Duora 7

Yonex Duora 7

Yonex Duora 7 henvender sig til en langt bredere målgruppe af spillere end storebror Duora 10. Grunden til dette er at Duora 7 har et medium stift skaft, hvilket betyder at man ikke skal svinge ketcheren lige så hurtigt som top-spillerne for at udnytte skaftet og få ekstra fart i bolden. Opbygningen med en mere aerodynamisk baghåndsside og en mere stabil forhåndsside er unik for denne ketcherserie og derfor er den lavet med 2 forskellige farver på hver side af skaftet. Hvis du er højrehåndet skal du have den hvide side op og er du venstrehåndet skal du have den sorte side op.

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare

Teknologi

Øvet

1 199,00 kr

2 199,00 kr

-1 000,00 kr

- +

 
Yderligere information

Tænk hvis man kan få en badmintonketcher der hjælper ens baghånd på en måde og forhånden på en anden måde. Det har syntes umuligt at lave en ketcher der kunne tilpasses badmintonspillet på denne måde, men som verdens førende badmintonmærke står Yonex ikke tilbage for en udfordring. Ved at kombinere forskellige high-tec materialer og 2 forskellige rammetyper har Yonex Duora 7 flyttet hvordan man tænker badmintonketcher og hvordan de kan påvirke spillet. Der findes ingen badmintonspillere der slår lige så hårdt med baghånden som med forhånden og derfor går man som spiller altid på kompromisse med enten forhånden eller baghånden når man vælger en ny badmintonketcher. Med Duora 7 har Yonex lanceret den første badmintonketcher der tager hensyn til at baghånd og forhånd ikke er ens og ikke bruges på samme måde i kamp og træning. Hvordan optimere man så både forhånd og baghånd sammen med at kunne holde styr på de forskellige sider på ketcheren?

Først svar på det åbenlyse spørgsmål, hvordan holder man styr på hvilken side der skal bruges til forhånd og hvilken side der skal bruges til baghånd?

Når man som spiller skifter mellem forhånd og baghånd drejer man kun ketcheren en lille smule og flytter tommelfingeren op på skaftet, så man kan trykke med den i baghånden. Man drejer ikke ketcheren en omgang, når man skifter, derfor bruger man i forvejen den ene side af ketcheren til baghånd og den anden side til forhånd.

For at kunne kende forskel på de forskellige sider har Yonex lavet den ene side af skaftet hvid og den anden side sort. Når man er højrehåndet og står klar med ketcheren i udgangsgreb (forhånd) skal den hvide side være opad. Hvis man er venstrehåndet skal den sorte side være opad, når man står klar med ketcheren i udgangsgreb. På denne måde er man sikker på at forhånd og baghåndssiden bruges rigtigt, hvad enten man er venstre eller højrehåndet.

Forhånden er lavet med Box-frame opbygning som man kender fra Yonex Voltric serien. Voltric serien er kendetegnet ved at levere power og stabilitet. Ved at kombinere Box-frame formen med et nyt materiale kaldet Nanometric DR, som tillader rammen at flexe en smule indad, opnår forhåndssiden 3% længer kontakt med bolden, hvilket øger trampolineffekten i slaget og sætter derved ekstra fart og kontrol i bolden.

Baghåndssiden er lavet mere aerodynamisk ved hjælp af Aero-frame som man kender fra Yonex Nanoray serien. Nanoray serien er kendt for at have hurtig ketcherføring og god til det hurtige flade spil, da den er nem at reagere hurtigt med. Aero-frame kombineres med et nyt materiale kaldet Ni-TI Fiber, som har en høj kick-back effekt. Når Ni-TI Fiber skubbes den ene vej vender det tilbage den modsatte vej med 9% mere kraft, hvilket giver ekstra hjælp til baghåndsslag.

Skaftet er medium stift, hvilket passer til langt de fleste spillere i Danmark. I modsætning til et stift skaft er det medium stive skaft nemmere at få til at bøje og give ekstra katapult effekt. Så med et medium stift skaft behøver man ikke svinge lige så hårdt som Lin Dan for at få ekstra power. En god tommelfingerregel er at jo bedre man er som spiller jo stivere skaft skal man vælge, for at få maksimal katapulteffekt i alle slag. 

 
Produkt information
SpillestilAll-round
VægtfordelingNeutral
Flex i skaftetMedium-stift
Vægt85-90g
FarveRød

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil