Yonex Duora 77

Yonex Duora 77

Yonex Duora 77 henvender sig til den øvede badmintonspiller som ønsker sig en badmintonketcher der er god i alle aspekter af spillet. Med den neutrale vægtfordeling tilbyder den en god kombination af power og hurtig reaktion. Skaftet er medium stift, hvilket passer til den øvede spillere. Signatur teknologien bag Yonex Duora 77 er at hovedet har en mere aerodynamisk side, som er beregnet til brug i baghånden. Ved at lave den ene side mere aerodynamisk bliver det muligt at svinge baghånden hurtigere og opnå mere fart. Højrehåndede skal have rød side op og venstre skal have sort side opad.

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare

Teknologi

Øvet

799,00 kr

1 299,00 kr

-500,00 kr

- +

 
Yderligere information

Yonex Duora 77 er en af de mest alsidige badmintonketcher på markedet. Med den neutrale vægtfordeling og det medium stive skaft kan den bruge til både singel og double, samt af en bred vifte af spillere. Det medium stive skaft henvender sig til den øvede spiller med brug for en smule mere power. Til sammenligning bruger verdens eliten stift skaft, så hvis man ikke slår lige så hårdt som Jan Ø, så bør man vælge et medium stift skaft for at få maksimal udnyttelse af ens sving.

Som de første i verden har Yonex udviklet en ramme form, hvor den ene side af badmintonketcheren er mere aerodynamisk og den anden side er mere stabil. Den aerodynamiske side er beregnet til at bruges i baghånden og den mere stabile side skal bruges til forhånden. Det kan godt lyde som en svær ting at holde styr på, men det er faktisk ret nemt. Når man spiller badminton bruger man allerede den ene side til baghånd og den anden til forhånden, med mindre man står og drejer ketcheren rundt mellem boldene. Derfor har Yonex lavet 2 forskellig farver på Yonex Duora 77. Den ene er rød og den anden er sort. Hvis du er højrehåndet skal du have den røde side af skaftet oopad når du står klar til at slå. Hvis du er venstrehåndet skal du have den sorte side opad. På denne måde har man altid den rigtige side til baghånd og den rigtige side til forhånd.

 
Produkt information
Vægt85-90g
SpillestilKontra spil
VægtfordelingNeutral
Flex i skaftetMedium-stift
FarveGrå

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil