Yonex Duora 77

Yonex Duora 77

Yonex Duora 77 henvender sig til den øvede badmintonspiller som ønsker sig en badmintonketcher der er god i alle aspekter af spillet. Med den neutrale vægtfordeling tilbyder den en god kombination af power og hurtig reaktion. Skaftet er medium stift, hvilket passer til den øvede spillere. Signatur teknologien bag Yonex Duora 77 er at hovedet har en mere aerodynamisk side, som er beregnet til brug i baghånden. Ved at lave den ene side mere aerodynamisk bliver det muligt at svinge baghånden hurtigere og opnå mere fart. Højrehåndede skal have rød side op og venstre skal have sort side opad.

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare
Øvet

1 299,00 kr

-53%

599,00 kr

- +

 
Mere info

Yonex Duora 77 er en af de mest alsidige badmintonketcher på markedet. Med den neutrale vægtfordeling og det medium stive skaft kan den bruge til både singel og double, samt af en bred vifte af spillere. Det medium stive skaft henvender sig til den øvede spiller med brug for en smule mere power. Til sammenligning bruger verdens eliten stift skaft, så hvis man ikke slår lige så hårdt som Jan Ø, så bør man vælge et medium stift skaft for at få maksimal udnyttelse af ens sving.

Som de første i verden har Yonex udviklet en ramme form, hvor den ene side af badmintonketcheren er mere aerodynamisk og den anden side er mere stabil. Den aerodynamiske side er beregnet til at bruges i baghånden og den mere stabile side skal bruges til forhånden. Det kan godt lyde som en svær ting at holde styr på, men det er faktisk ret nemt. Når man spiller badminton bruger man allerede den ene side til baghånd og den anden til forhånden, med mindre man står og drejer ketcheren rundt mellem boldene. Derfor har Yonex lavet 2 forskellig farver på Yonex Duora 77. Den ene er rød og den anden er sort. Hvis du er højrehåndet skal du have den røde side af skaftet oopad når du står klar til at slå. Hvis du er venstrehåndet skal du have den sorte side opad. På denne måde har man altid den rigtige side til baghånd og den rigtige side til forhånd.

 
spec
SpillestilKontra spil
VægtfordelingNeutral
Flex i skaftetMedium-stift
Vægt3U (85-90g)
FarveGrå
 
Gratis 365 dages forsikring

Gratis 365 dages ketcherforsikring

For at hjælpe alle vores fantastiske kunder, hvis deres badmintonketcher går i stykker, har vi lavet en 365 dages gratis ketcherforsikring.

Det betyder at hvis din badmintonketcher går i stykker inden for det første år og det ikke er en reklamation (produktionsfejl i ketcheren der er skyld i det). Så giver Sport-net.dk dig 30% rabat på en ny badmintonketcher. Du sender blot den ødelagte ketcher retur sammen med en kopi af din kvittering. Så kontakter vi dig for at finde en ny ketcher.

Hvis der er en fejl i ketcheren (reklamation) så får du en ny, men hvis den har været:

  • Slået i gulvet
  • Slået imod en anden ketcher
  • Strenget forkert op
  • Strenget for hårdt op
  • Ikke blevet klippet op i tiden når den har været sprunget
  • Slået imod en medspillers kropsdel
  • Eller på anden måde har været udsat for andet en at slå til en fjerbold, ja så er det ikke en fejl i ketcheren der er skyld i den er gået i stykker og derfor er det ikke en reklamation.
Du har naturligvis altid 2 års reklamationsret hos Sport-net.dk, men i de tilfælde hvor ketcheren ikke er gået i stykker pga en produktionsfejl, så kan du det første år gøre brug af Sport-net.dk's gratis ketcherforsikring.

OBS: Din nye badmintonketcher må max koste 200kr mere end den gamle ketcher inden forsikringsrabatten trækkes fra.

 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alt fodtøj og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet. Er det et produkt der kan spises, så kan vi ikke yde tilfredshedsgaranti, da det ikke er det fulde produkt vi får retur.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil