Yonex Duora 88

Yonex Duora 88

Yonex Duora 88 er lillebror til Duora 10, som benyttes af Lee Chong Weii og mange andre verdensstjerner. Spillemæssigt er Duora 88 ligesom 10’eren, den er bare produceret i Taiwan i stedet for Japan. Skaftet er stift, hvilket henvender sig til den øvede spiller. Den neutrale vægtfordeling giver en god all-round badmintonketcher og med Duora systemet der giver mere kontrol i forhånden og hurtigere sving i baghånden er der tale om en absolut top-ketcher. Er du højrehåndet skal du have den gule side op når du står klar og venstrehåndet skal have den hvide side op, så passer forhånd og baghånd.

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare
ekspert

1 699,00 kr

-58%

699,00 kr

- +

 
Mere info

Yonex Duora 88 er bygget lige som Duora 10, så hvis du ikke vil give over 1000kr for en top neutral vægtfordelt badmintonketcher så er Duora 88 løsningen.

Med det unikke forhånds og baghåndsdesign hvor der til baghånden er bruget en mere aerodynamisk ramme form, lige som et sværd og der til forhånden er brugt en mere stabil form, giver Duora 88 en unik fordel i alle dele af spillet. Når du holder ketcheren klar skal du som højrehåndet have den gule side af skaftet opad og hvis du er venstrehåndet skal du have den hvide side opad. På denne måde er du sikker på du bruger den side der er beregnet til baghånd rigtigt og den til forhånd rigtigt.

Den neutrale vægtfordeling giver en ketcher der er god i både det flade hurtige spil og det mere tung bagbanespil.

Skaftet er stift hvilket giver power og kontrol til den øvede spiller der allerede slår godt til bolden. Hvis du ikke har så mange kræfter endnu men gerne vil have en Yonex Duora badmintonketcher skal du kigge på Duora 77 under Yonex ketcher.

 
spec
Flex i skaftetStift
Vægt85-90g
SpillestilAll-round
VægtfordelingNeutral
MaterialeGrafit
DesignBadmintonketcher
FarveBlå
 
Gratis 365 dages forsikring

Gratis 365 dages ketcherforsikring

For at hjælpe alle vores fantastiske kunder, hvis deres badmintonketcher går i stykker, har vi lavet en 365 dages gratis ketcherforsikring.

Det betyder at hvis din badmintonketcher går i stykker inden for det første år og det ikke er en reklamation (produktionsfejl i ketcheren der er skyld i det). Så giver Sport-net.dk dig 30% rabat på en ny badmintonketcher. Du sender blot den ødelagte ketcher retur sammen med en kopi af din kvittering. Så kontakter vi dig for at finde en ny ketcher.

Hvis der er en fejl i ketcheren (reklamation) så får du en ny, men hvis den har været:

  • Slået i gulvet
  • Slået imod en anden ketcher
  • Strenget forkert op
  • Strenget for hårdt op
  • Ikke blevet klippet op i tiden når den har været sprunget
  • Slået imod en medspillers kropsdel
  • Eller på anden måde har været udsat for andet en at slå til en fjerbold, ja så er det ikke en fejl i ketcheren der er skyld i den er gået i stykker og derfor er det ikke en reklamation.
Du har naturligvis altid 2 års reklamationsret hos Sport-net.dk, men i de tilfælde hvor ketcheren ikke er gået i stykker pga en produktionsfejl, så kan du det første år gøre brug af Sport-net.dk's gratis ketcherforsikring.

OBS: Din nye badmintonketcher må max koste 200kr mere end den gamle ketcher inden forsikringsrabatten trækkes fra.

 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alt fodtøj og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet. Er det et produkt der kan spises, så kan vi ikke yde tilfredshedsgaranti, da det ikke er det fulde produkt vi får retur.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil