Yonex Nanoflare 700

Yonex Nanoflare 700

Yonex Nanoflare 700 er badmintonketcheren til dig der gerne vil spille tålmodigt og elsker at bruge din modstanders fart til at spille kontra. Den hovedlette vægtfordeling og det medium stive skaft er den perfekte kombination til dette, og sørger for du ikke skal svinge armen lige så hurtigt som top-spillerne på TV for at få ekstra fart i bolden. Normalt er en hovedlet ketcher ikke det bedste til at opnå power generelt, men ved at bruge det nye Sonic Flare System i hovedet bliver det mere fleksibelt og du får øget trampolin-effekt og mere fart i dine slag. Hemmeligheden bag Sonic Flare System er det nye grafitmateriale M40X kombineret med Super HMG, der giver mere elasticitet i hovedet. Selve profilen på hovedet er også en smule anderledes end normalt. For at give et hurtigere og mere stabilt sving er kanten på hovedet er formet som et tveægget sværd. Denne teknologi har Yonex brugt i mange år (Aero Frame), men på Nanoflare 700 er kanterne på ”sværdet” skarpere og så er midten på ”sværdet” trykket en smule fladere, så det skær endnu bedre gennem luften. 

Leveres med ketcher cover.

Læs mere

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare
øvetkontra
Begrænset antal på TILBUD

1 999,00 kr

-50%

999,20 kr

- +

 
Mere info

Som den nye ketcher-serie i klassen er det altid spændene at se hvad den kan. Nanoflare 700 kommer med 2 nye nøgle teknologier, som kan være med til at give dig en fordel i det hurtige spil og bruge farten fra din modstander til at spille kontra.

Grafit og hvordan den behandles, sammensættes og på anden måde håndteres i produktionen af badmintonketcher er efterhånden blevet det vigtigste når en nye banebrydende ketcher skal udvikles.

Nanoflare 700 er ingen undtagelse på dette punkt og den nye teknologi hedder Sonic Flare System. SFS er kombinationen af et nyt carbon materiale (M40X) og Super HMG (high modules grafit). Ved at kombinere disse 2 materialer opnår Yonex en større fleksibilitet i hovedet på ketcheren, som er med til at give dig ekstra trampolin-effekt og derved mere fart i bolden. Især når du skal vende defensiv til offensiv er denne teknologi relevant.

Og så er der den nye Aero Frame, som er flader og mere skarp i det for at du får et endnu hurtigere og mere stabilt sving til bolden.

Vægtfordelingen er som sagt hovedlet, hvilket giver mere kontrol og føling, især når der bliver spillet skarpt ved nettet kommer vægtfordelingen til sin ret. Også i det hurtige spil omkring serven i double er det godt med en let ketcher, dog mister du lidt fart i de tunge slag fra bagbanen.

Skaftet er medium stift, hvilket passer til dig som har en god teknik, men ikke spiller på top plan, eller hvis du spiller på top plan og bare ikke svinger din arm så hurtigt.

Vi anbefaler Yonex Nanoflare 700 til:

Senior division / serie / motions spillere

U19 ekspert / øvede spillere

U17 ekspert / øvet spillere

U15 ekspert / øvede spillere

U13 ekspert / øvede spillere

U11 ekspert / øvede spillere

 
spec
Ketcher - Flex i skaftetMedium-stift
Ketcher - SpillestilKontra spil
Ketcher - Vægt4U (83g)
Ketcher - VægtfordelingHovedlet
MaterialeGrafit
DesignBadmintonketcher
FarveGrøn / Rød
Ketcher - Greb størrelseG4 (normal)
Ketcher - NiveauØvet
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alle sko og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil