Yonex Nanoray 900

Yonex Nanoray 900

Nanoray 900 er designet til verdens bedste herredouble Mohammad Ashan og Hendra Setiawan fra Indonesien, en herredouble der tryllebinder de fleste med deres hurtige flade spil og skarpe bagbane slag. Servereturnering og tredje bolden er ekstrem vigtig i double, da det er de to bolde der bestemmer hvilken start duellen tager, eller om bolden allerede er afgjort. Med en ny ramme har Yonex givet os en badmintonketcher med mere præcision. Yonex Nanoray 900 er lavet en smule stivere i toppen af ketcherhovedet, så det bliver muligt at få mere vinkel på smash og cut-drop, hvilket især bruges i double

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare

Teknologi

ekspert

1 199,00 kr

1 999,00 kr

-800,00 kr

- +

Tilbehør

 
Yderligere information

Yonex Nanoray 900 er en badmintonketcher for to slags spillere. Den tålmodige singelspiller der ønsker knivskarp præcision og, som elsker at holde bolden i gang med flade angrebsclear og en hurtig præcis defensiv. Eller til doublespilleren der ønsker at sætte maksimal pres på modstanderen fra start i duellen. Der har altid været fokus på servereturneringen og tredje bolden i double. Med Mohammad Ahsan og Hendra Setiawan øverst på verdensranglisten, er det nu endnu mere tydeligt at tredje bolden og servereturneringen er vigtig, da det er deres speciale, og de ynder at sætte modstanderen under pres i det flade spil fra start.

De egenskaber, der gør Nanoray 900 til en badmintonketcher, der egner sig specielt til double og tålmodig singel, er den nye ramme konstruktion, hvor Yonex har brugt Nanometric i ketcherhovedet, hvilket har givet et ketcherhoved, der er meget stift i toppen og bunden, men som samtidig er en smule fleksibelt i siderne. Denne konstruktion giver øget kontrol og frem for alt en smule mere power. Den øgede kontrol og stivhed i toppen af hovedet hjælper især med at få mere stejlhed på smash, cut og drop. Udover den øgede stivhed, har Yonex også udviklet toppen af ketcherhovedet, så slag i toppen af rammen ikke bliver så upræcise som på de traditionelle badmintonketcher. 

Udover de nye udviklinger er de mere almindelige spilleegenskaber også i top. Bla. er Nanoray 900 en badmintonketcher med et stift skaft, der sørger for at den hårdtslående spiller får maksimal udbytte af ketcheren. Vægtbalancen er lagt mod grebet (hovedlet), hvilket giver en badmintonketcher der er nem at manøvrere med, så den er optimal til det flade spil og i defensiven.

OBS Yonex Nanoray 900 er med stift skaft, derfor henvender den sig til øvede og ekspert spillere, hvis man er begynder bør man vælge en ketcher med blødere skaft.

Vi anbefaler Yonex Nanoray 900 til:

Senior division / serie spillere

U19 ekspert / øvede spillere

U17 ekspert / øvet spillere

U15 ekspert spillere

 
Produkt information
Flex i skaftetStift
Vægt85-90g
SpillestilKontra spil
VægtfordelingHovedlet
FarveGrå

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil