Yonex Nanoray 900

Yonex Nanoray 900

Nanoray 900 er designet til verdens bedste herredouble Mohammad Ashan og Hendra Setiawan fra Indonesien, en herredouble der tryllebinder de fleste med deres hurtige flade spil og skarpe bagbane slag. Servereturnering og tredje bolden er ekstrem vigtig i double, da det er de to bolde der bestemmer hvilken start duellen tager, eller om bolden allerede er afgjort. Med en ny ramme har Yonex givet os en badmintonketcher med mere præcision. Yonex Nanoray 900 er lavet en smule stivere i toppen af ketcherhovedet, så det bliver muligt at få mere vinkel på smash og cut-drop, hvilket især bruges i double

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare

Teknologi

ekspert

1 999,00 kr

-40%

1 199,00 kr

- +

 
Mere info

Yonex Nanoray 900 er en badmintonketcher for to slags spillere. Den tålmodige singelspiller der ønsker knivskarp præcision og, som elsker at holde bolden i gang med flade angrebsclear og en hurtig præcis defensiv. Eller til doublespilleren der ønsker at sætte maksimal pres på modstanderen fra start i duellen. Der har altid været fokus på servereturneringen og tredje bolden i double. Med Mohammad Ahsan og Hendra Setiawan øverst på verdensranglisten, er det nu endnu mere tydeligt at tredje bolden og servereturneringen er vigtig, da det er deres speciale, og de ynder at sætte modstanderen under pres i det flade spil fra start.

De egenskaber, der gør Nanoray 900 til en badmintonketcher, der egner sig specielt til double og tålmodig singel, er den nye ramme konstruktion, hvor Yonex har brugt Nanometric i ketcherhovedet, hvilket har givet et ketcherhoved, der er meget stift i toppen og bunden, men som samtidig er en smule fleksibelt i siderne. Denne konstruktion giver øget kontrol og frem for alt en smule mere power. Den øgede kontrol og stivhed i toppen af hovedet hjælper især med at få mere stejlhed på smash, cut og drop. Udover den øgede stivhed, har Yonex også udviklet toppen af ketcherhovedet, så slag i toppen af rammen ikke bliver så upræcise som på de traditionelle badmintonketcher. 

Udover de nye udviklinger er de mere almindelige spilleegenskaber også i top. Bla. er Nanoray 900 en badmintonketcher med et stift skaft, der sørger for at den hårdtslående spiller får maksimal udbytte af ketcheren. Vægtbalancen er lagt mod grebet (hovedlet), hvilket giver en badmintonketcher der er nem at manøvrere med, så den er optimal til det flade spil og i defensiven.

OBS Yonex Nanoray 900 er med stift skaft, derfor henvender den sig til øvede og ekspert spillere, hvis man er begynder bør man vælge en ketcher med blødere skaft.

Vi anbefaler Yonex Nanoray 900 til:

Senior division / serie spillere

U19 ekspert / øvede spillere

U17 ekspert / øvet spillere

U15 ekspert spillere

 
spec
SpillestilKontra spil
VægtfordelingHovedlet
Flex i skaftetStift
Vægt85-90g
FarveGrå
 
Gratis 365 dages forsikring

Gratis 365 dages ketcherforsikring

For at hjælpe alle vores fantastiske kunder, hvis deres badmintonketcher går i stykker, har vi lavet en 365 dages gratis ketcherforsikring.

Det betyder at hvis din badmintonketcher går i stykker inden for det første år og det ikke er en reklamation (produktionsfejl i ketcheren der er skyld i det). Så giver Sport-net.dk dig 30% rabat på en ny badmintonketcher. Du sender blot den ødelagte ketcher retur sammen med en kopi af din kvittering. Så kontakter vi dig for at finde en ny ketcher.

Hvis der er en fejl i ketcheren (reklamation) så får du en ny, men hvis den har været:

  • Slået i gulvet
  • Slået imod en anden ketcher
  • Strenget forkert op
  • Strenget for hårdt op
  • Ikke blevet klippet op i tiden når den har været sprunget
  • Slået imod en medspillers kropsdel
  • Eller på anden måde har været udsat for andet en at slå til en fjerbold, ja så er det ikke en fejl i ketcheren der er skyld i den er gået i stykker og derfor er det ikke en reklamation.
Du har naturligvis altid 2 års reklamationsret hos Sport-net.dk, men i de tilfælde hvor ketcheren ikke er gået i stykker pga en produktionsfejl, så kan du det første år gøre brug af Sport-net.dk's gratis ketcherforsikring.

OBS: Din nye badmintonketcher må max koste 200kr mere end den gamle ketcher inden forsikringsrabatten trækkes fra.

 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alt fodtøj og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet. Er det et produkt der kan spises, så kan vi ikke yde tilfredshedsgaranti, da det ikke er det fulde produkt vi får retur.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil