Yonex Nanoray Orion

Yonex Nanoray Orion

Yonex Nanoray Orion er en forrygende badmintonketcher til motionisten eller ungdomsspillere, som har spillet et års tid eller to. Det fleksible skaft, og ketcherhovedet der kan bøje sig indad når bolden rammes, giver power og præcision til spilleren der endnu ikke svinger armen så hurtigt som verdenstoppen.

Leveres med hoved cover.

Læs mere

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare
fyre
begynderallround
Begrænset antal på TILBUD

499,00 kr

-40%

299,00 kr

- +

 
Mere info

Yonex Nanoray Orion er en badmintonketcher til ungdomsspilleren, der ikke har spillet så meget endnu, men som ved, at badminton er en sport man gerne vil bliver bedre til. Nanoray Orion er designet til at være en god all-round badmintonketcher. Med det fleksible skaft giver Nanoray Orion ekstra power til spilleren, der ikke svinger så hårdt endnu. Det der sker i skaftet, når en badmintonketcher svinges, er utrolig vigtigt for hvor meget kraft, man kan sætte i bolden. Skaftet skal gerne bøje en smule, når man svinger ketcheren, og når bolden rammes, skal skaftet gerne rette sig ud og give bolden et ekstra spark. Med det medium stive skaft er Nanoray Orion derfor en god ketcher til ungdomsspillere.

Nanoray teknologien i ketcherhovedet bidrager med endnu mere power og kontrol. I siderne på ketcherhovedet har Yonex blæst bitte små luftbobler ind i den lim der binder grafitfibrene sammen, og har derved skabt en ketcher hvor ketcherhovedet bøjer indad når bolden rammes. Bolden ligger nu på strengen længere tid end normalt og frigives med ekstra hastighed, når ketcherhovedet retter sig ud igen, ligesom en trampolin. Men i Nanoray Orion er det ikke kun fjedrene (strengen), der giver kraft, men også rammen.

Vi anbefaler Nanoray Orion til:

Senior motion spillere

U17 begynder spillere

U15 begynder spillere

U13 øvede / begynder spillere

U11 øvede spillere

 
spec
Ketcher - Flex i skaftetFleksibelt
Ketcher - SpillestilAll-round
Ketcher - Vægt3U (88g)
Ketcher - VægtfordelingNeutral
MaterialeGrafit
DesignBadmintonketcher
FarveRød
Ketcher - Greb størrelseG4 (normal)
Ketcher - NiveauBegynder / Motion
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alle sko og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web