Yonex Voltric 1 DG

Yonex Voltric 1 DG

Yonex Voltric 1 DG er en ketcher der henvender sig til de unge badmintonspillere eller motionister. Grunden til dette er, at denne ketcher er designet til at give maksimal fart i bolden uden at putte særlig meget energi i slaget. Forstået på den måde, at når man lige er begyndt til badminton har man ikke så meget teknik, og derfor kan det være svært at få fart i bolden. Det problem løser Voltric 1 DG med et fleksibelt skaft og en hovedtung vægtfordeling, som giver maksimal katapult effekt. Yonex Voltric 1 DG er lavet i en ekstra stærk grafit, så den kan holde til mere end standart ketcher.

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare

Teknologi

juletilbud
begynder

1 249,00 kr

-60%

499,00 kr

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket
 
Mere info

Vi anbefaler Yonex Voltric 1 DG til:

Motionsspillere

U15 begynder spillere

U13 øvede / begynder spillere

U11 øvede / begynder spillere

 
spec
Flex i skaftetFleksibelt
Vægt85-90g
SpillestilOffensiv
VægtfordelingHovedtung
MaterialeGrafit
DesignBadmintonketcher
FarveRød
 
Gratis 365 dages forsikring

Gratis 365 dages ketcherforsikring

For at hjælpe alle vores fantastiske kunder, hvis deres badmintonketcher går i stykker, har vi lavet en 365 dages gratis ketcherforsikring.

Det betyder at hvis din badmintonketcher går i stykker inden for det første år og det ikke er en reklamation (produktionsfejl i ketcheren der er skyld i det). Så giver Sport-net.dk dig 30% rabat på en ny badmintonketcher. Du sender blot den ødelagte ketcher retur sammen med en kopi af din kvittering. Så kontakter vi dig for at finde en ny ketcher.

Hvis der er en fejl i ketcheren (reklamation) så får du en ny, men hvis den har været:

  • Slået i gulvet
  • Slået imod en anden ketcher
  • Strenget forkert op
  • Strenget for hårdt op
  • Ikke blevet klippet op i tiden når den har været sprunget
  • Slået imod en medspillers kropsdel
  • Eller på anden måde har været udsat for andet en at slå til en fjerbold, ja så er det ikke en fejl i ketcheren der er skyld i den er gået i stykker og derfor er det ikke en reklamation.
Du har naturligvis altid 2 års reklamationsret hos Sport-net.dk, men i de tilfælde hvor ketcheren ikke er gået i stykker pga en produktionsfejl, så kan du det første år gøre brug af Sport-net.dk's gratis ketcherforsikring.

OBS: Din nye badmintonketcher må max koste 200kr mere end den gamle ketcher inden forsikringsrabatten trækkes fra.

 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alt fodtøj og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet. Er det et produkt der kan spises, så kan vi ikke yde tilfredshedsgaranti, da det ikke er det fulde produkt vi får retur.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil