Yonex Voltric 1 DG

Yonex Voltric 1 DG

Yonex Voltric 1 DG er lavet i ekstra stærk grafit, så den kan holde til hårde opstrengninger en almindelige badmintonketcher. Det betyder ikke du behøver strenge den hårde op, men blot at den er mere holdbar i hovedet end standart ketcher. Skaftet er medium stift og vægtfordelingen er hovedtung, hvilket passer godt til dig der har spillet i noget tid og gerne vil have lidt ekstra fart i smash og slag fra baglinje til baglinje. Måske du spiller motions badminton, eller er ungdomspiller og er ved at have den basale teknik på plads, hvis det er tilfældet vil Voltric 1 DG være den perfekte ketcher til dig.

Leveres med ketcher cover.

Læs mere

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare
fyre
øvetpower
Begrænset antal på TILBUD

899,00 kr

-44%

499,00 kr

- +

 
Mere info

Yonex Voltric 1 DG bygger på den velkendte Voltric teknologi fra Yonex, som har til opgave at mindske ulempen der opstår når man laver en ketcher hovedtung. Typisk bliver en ketcher langsom i det hurtige flade spil når den er hovedtung, men ved at placere tungsten i toppen af hovedet og i t-stykket bliver ulempen mindre og du opnår hurtigere reaktion end ved en traditionel hovedtung badmintonketcher.

DG frame er navnet på den teknologi der bruges i hovedet til at gøre rammen stærkere og mere holdbar. Ved at benytte en stærkere og en smule mere grafit, får du en ramme der kan holde til opstrengninger på op til 16kg, hvilket er 3.5kg mere end top-ketcherne fra Yonex. Vi anbefaler på ingen måde nogen at spille med opstrengninger så hårde, da det fjerner alt hjælp fra strengens elasticitet, hvilket giver flere vibrationer ned i din arm når du slår til bolden og mindre fart. Det vi synes du skal bruge DG frame til er at du får en stærkere ketcher, som kan holde til mere, så den måske ikke knækker lige med det samme hvis du nu skulle være uheldig at slå den sammen med din makker. (man kan jo være uheldig, så det er ingen garanti, men Voltric 1 DG er noget stærkere i rammen end almindelige badmintonketcher)

Skaftet er medium stift, hvilket passer til langt de fleste badmintonspillere. De bedste i verden spiller med stift skaft. Jo stivere skaft jo mere fart skal du have i armen for at få skaftet til at flexe og give dig ekstra katapult-effekt og fart i dine slag. Så hvis du er prof og virkelig har god teknik, så skal du vælge en ketcher med et stift skaft. Hvis ikke, så er du landet på den rigtige type ketcher med et medium stift skaft.

Vi anbefaler Yonex Voltric 1 DG til:

Motions spillere

U19 - senior øvede / begynder spillere

U15 - U17 øvede / begynder spillere

U11 - U13 øvede / begynder spillere

 
spec
Ketcher - Flex i skaftetMedium-stift
Ketcher - SpillestilOffensiv
Ketcher - Vægt3U (88g)
Ketcher - VægtfordelingHovedtung
MaterialeGrafit
DesignBadmintonketcher
FarveRød
Ketcher - Greb størrelseG4 (normal)
Ketcher - NiveauØvet
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alle sko og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web