Yonex Voltric 70 E-tune

Yonex Voltric 70 E-tune

Yonex Voltric 70 E-tune er videreudviklingen af Voltric 70. E-tune har fået en ny banebrydende teknologi. Power plugs, som er 4 små bumpers, der kan sættes på ketcheren inden opstrengning. Puttes de 2 top-bumpers på får du 6 % mere power. Puttes de 2 bund-bumpers på får du 4 % mere power, sættes alle på får du 10 % mere power. Vi sætter alle 4 bumpers på under opstrengning. Hvis dette ikke ønskes, eller der foretrækkes enten top eller bund, skal dette skrives i kommentarfeltet ved bestilling. Ud over Power-plugs er spilleegenskaberne i Yonex Voltric 70 E-tune de samme som den gamle Voltric 70.

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare

Teknologi

Øvet

1 999,00 kr

-40%

1 199,00 kr

- +

 
Mere info

E-tune er udviklingen af Voltric 70, og giver mulighed for at bestemme hvor meget ekstra power, der ønskes i forhold til den almindelige Voltric 70. 

Yonex introducere nemlig den nye teknologi Power Plugs som er 4 små bumpers der kan tilføjes ketcherhovedet. I toppen af ketcherhovedt kan der tilføjes 2 bumpers før opstrengning, hvilket resultere i 6 % ekstra power.

I bunden af ketcherhovedet på hver side af t-stykket kan der også monteres 2 bumpers før opstrengning, hvilket resultere i 4 % ekstra power. Kombineres de 2 valgmuligheder er det 10 % ekstra power der kan tilføres ketcheren.

Når der tilføres ekstra vægt, er det også nødvendigt med ekstra stabilitet, og derfor er T-stykket forstærket med T-ancor teknologien, så der kommer mere præcision i slagene, også selvom bolden rammes uden for sweet-spot.

At Yonex Voltric 70 E-tune er en hovedtung badmintonketcher giver den fordel, at man kan slå hårdere, da et tungt ketcherhoved giver mere vægt bag bolden. Det har dog som hovedregl den ulempe, at det ikke er muligt at reagere så hurtigt med ketcheren. Dette problem har Yonex løst på Yonex Voltric 70 E-tune med teknologien Tri-voltage system, som er tre punkter i hovedet hvor Yonex har indsat et ekstra tungt materialer, tungsten. Tungstenen er placeret kl 1, 6 og 11, hvis man ser på ketcherhovedet som et ur. De to punkter i toppen har til formål at øge vægten på hovedet for at opnå mere fart i slagene. Det sidste punkt i t-stykket, sørge for at balancen i ketcheren bliver mere jævn, så den ikke mærkes så hovedtung. Denne teknologi giver en badmintonketcher med optimal power i de tunge slag, uden at gå på kompromis med bevægeligheden i det flade spil.

Vi anbefaler Yonex Voltric 70 E-tune til:

Senior division / serie / motions spillere

U19 ekspert / øvede spillere

U17 ekspert / øvet spillere

U15 ekspert / øvede spillere

U13 ekspert / øvede spillere

U11 ekspert / øvede spillere

 
spec
Vægt80-85g
SpillestilOffensiv
VægtfordelingHovedtung
Flex i skaftetMedium-stift
FarveHvid
 
Gratis 365 dages forsikring

Gratis 365 dages ketcherforsikring

For at hjælpe alle vores fantastiske kunder, hvis deres badmintonketcher går i stykker, har vi lavet en 365 dages gratis ketcherforsikring.

Det betyder at hvis din badmintonketcher går i stykker inden for det første år og det ikke er en reklamation (produktionsfejl i ketcheren der er skyld i det). Så giver Sport-net.dk dig 30% rabat på en ny badmintonketcher. Du sender blot den ødelagte ketcher retur sammen med en kopi af din kvittering. Så kontakter vi dig for at finde en ny ketcher.

Hvis der er en fejl i ketcheren (reklamation) så får du en ny, men hvis den har været:

  • Slået i gulvet
  • Slået imod en anden ketcher
  • Strenget forkert op
  • Strenget for hårdt op
  • Ikke blevet klippet op i tiden når den har været sprunget
  • Slået imod en medspillers kropsdel
  • Eller på anden måde har været udsat for andet en at slå til en fjerbold, ja så er det ikke en fejl i ketcheren der er skyld i den er gået i stykker og derfor er det ikke en reklamation.
Du har naturligvis altid 2 års reklamationsret hos Sport-net.dk, men i de tilfælde hvor ketcheren ikke er gået i stykker pga en produktionsfejl, så kan du det første år gøre brug af Sport-net.dk's gratis ketcherforsikring.

OBS: Din nye badmintonketcher må max koste 200kr mere end den gamle ketcher inden forsikringsrabatten trækkes fra.

 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alt fodtøj og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet. Er det et produkt der kan spises, så kan vi ikke yde tilfredshedsgaranti, da det ikke er det fulde produkt vi får retur.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil