Yonex Voltric 70 E-tune

Yonex Voltric 70 E-tune

Yonex Voltric 70 E-tune er videreudviklingen af Voltric 70. E-tune har fået en ny banebrydende teknologi. Power plugs, som er 4 små bumpers, der kan sættes på ketcheren inden opstrengning. Puttes de 2 top-bumpers på får du 6 % mere power. Puttes de 2 bund-bumpers på får du 4 % mere power, sættes alle på får du 10 % mere power. Vi sætter alle 4 bumpers på under opstrengning. Hvis dette ikke ønskes, eller der foretrækkes enten top eller bund, skal dette skrives i kommentarfeltet ved bestilling. Ud over Power-plugs er spilleegenskaberne i Yonex Voltric 70 E-tune de samme som den gamle Voltric 70.

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare

Teknologi

Øvet

1 199,00 kr

1 999,00 kr

-800,00 kr

- +

Tilbehør

 
Yderligere information

E-tune er udviklingen af Voltric 70, og giver mulighed for at bestemme hvor meget ekstra power, der ønskes i forhold til den almindelige Voltric 70. 

Yonex introducere nemlig den nye teknologi Power Plugs som er 4 små bumpers der kan tilføjes ketcherhovedet. I toppen af ketcherhovedt kan der tilføjes 2 bumpers før opstrengning, hvilket resultere i 6 % ekstra power.

I bunden af ketcherhovedet på hver side af t-stykket kan der også monteres 2 bumpers før opstrengning, hvilket resultere i 4 % ekstra power. Kombineres de 2 valgmuligheder er det 10 % ekstra power der kan tilføres ketcheren.

Når der tilføres ekstra vægt, er det også nødvendigt med ekstra stabilitet, og derfor er T-stykket forstærket med T-ancor teknologien, så der kommer mere præcision i slagene, også selvom bolden rammes uden for sweet-spot.

At Yonex Voltric 70 E-tune er en hovedtung badmintonketcher giver den fordel, at man kan slå hårdere, da et tungt ketcherhoved giver mere vægt bag bolden. Det har dog som hovedregl den ulempe, at det ikke er muligt at reagere så hurtigt med ketcheren. Dette problem har Yonex løst på Yonex Voltric 70 E-tune med teknologien Tri-voltage system, som er tre punkter i hovedet hvor Yonex har indsat et ekstra tungt materialer, tungsten. Tungstenen er placeret kl 1, 6 og 11, hvis man ser på ketcherhovedet som et ur. De to punkter i toppen har til formål at øge vægten på hovedet for at opnå mere fart i slagene. Det sidste punkt i t-stykket, sørge for at balancen i ketcheren bliver mere jævn, så den ikke mærkes så hovedtung. Denne teknologi giver en badmintonketcher med optimal power i de tunge slag, uden at gå på kompromis med bevægeligheden i det flade spil.

Vi anbefaler Yonex Voltric 70 E-tune til:

Senior division / serie / motions spillere

U19 ekspert / øvede spillere

U17 ekspert / øvet spillere

U15 ekspert / øvede spillere

U13 ekspert / øvede spillere

U11 ekspert / øvede spillere

 
Produkt information
SpillestilOffensiv
VægtfordelingHovedtung
Flex i skaftetMedium-stift
Vægt80-85g
FarveHvid

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil