Yonex Voltric 80 E-tune

Yonex Voltric 80 E-tune

Med E-tune teknologi i Yonex Voltric 80 er der lagt op til en badmintonketcher, der ikke er til at stoppe. Den grundlæggende opbygning med stift skaft og hovedtung vægtfordeling er der ikke lavet om på, men du har mulighed for selv at tilføje ekstra power i form af de medfølgende Power-plugs. Du kan tilføje op til 10% ekstra power ved at sætte Power-plugs på Voltric 80 E-tune. 4 % ekstra ved at tilføje plugs i bunden og 6 % ved at tilføje i toppen. I alt 10 % ekstra power. Vi sætter alle plugs på når ketcheren opstrenges, ønskes dette ikke, skal det skrives i kommentarfeltet ved bestilling.

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare

Teknologi

ekspert

2 199,00 kr

-40%

1 299,00 kr

- +

 
Mere info

Yonex har de seneste 4 år researchet på, hvordan badmintonspillet har udviklet sig, og deres research viser, ikke overraskende, at spillet kun bliver hurtigere og hurtigere. Med udviklingen af ketchere der kan smashe hårdere og hurtigere, har spillet ændret sig meget siden 2011, hvor Yonex startede deres research. I 2011 var 19 % af slagene i en gennemsnitlig kamp flade bolde, i 2014 var antallet steget til 26 %. Stigningen er afledt af udviklingen i spillet hvor man nu, mere end nogensinde, er sat under pres, hvis modstanderen får lov til at smashe. Så for at undgå at lægge op til modstanderen, forsøger spillerne nu i højere grad, at presse modstanderen i det flade spil, for at få modstanderen til at løfte.

Med den viden har Yonex udviklet Voltric 80 E-tune, som er en videreudvikling af den populære Voltric 80. Nyhederne på Voltric 80 E-tune er mange, men den mest markante er tilføjelsen af E-tune teknologien som består af muligheden for selv at tilføje vægt til badmintonketcheren i form af 4 Power-plugs, som kan sættes på ketcheren inden opstrengning. Hvis man sætter de 2 plugs på i bunden af ketcheren får man 4 % mere power, sættes de på i toppen får man 6 % mere power, og sættes de på i både top og bund giver det 10 % ekstra power.

Udover muligheden for at tilføje ekstra vægt i toppen og bunden af Voltric 80 E-tune, indeholder E-tune teknologien også en ting mere. I toppen af ketcheren hvor Power-plugsene kan sættes på har Yonex tilføjet et materiale kaldet T-ancor, som også bruges omkring T-stykket i fx Arcsaber 11. T-ancor giver toppen og bunden af Voltric 80 E-tune mulighed for at flexe en smule indad når bolden rammes, hvilket holder bolden på strengen længere og frigiver den med ekstra fart. Det er et princip som Yonex har haft stor succes med i deres Arcsaber ketchere.

Alt i alt giver E-tune teknologien dig 5 % hårde smash og 4 % hurtigere flade bolde i forhold til den gamle Voltric 80. Og de 5 % og 4 % er før, du tilføjer Power-Plugs.

En anden nyhed i Voltric 80 E-tune i forhold til Voltric 80, er tilføjelsen af Nanometric i ketcherhovedet. Nanometric bruges bla. i Arcsaber FB, som er verdens letteste badmintonketcher. Nanometric er det letteste grafit materiale til dato, og anvendes for at sikre at ketcherhovedet ikke bliver for tungt, når man tilføjer fx Power-Plugs og de skinner som de sidder i.

Ud over nyhederne er alt som i den gamle Voltric 80. Skaftet er stift hvilket sørge for maksimal power til spilleren der svinger armen hurtigt. Jo hurtigere du kan svinge din arm, jo stivere skaft skal du have. I skaftet er materialet Nanopreme brugt. Nanopreme er det mest katapult liggende materiale, Yonex har fremstillet til dato, hvilket sørger for skaftet hurtigt og eksplosivt retter sig ud, efter det er blevet svinget og derved sætter ekstra fart i bolden.

Vægtfordelingen ligger mod hovedet, så der kommer ekstra fart i bolden, dog er ketcheren lidt sværere at reagere med i defensiven. For at forbedre reaktionsevnen har Yonex udviklet Tri-voltage system, som er placering af tungsten i tre punkter af ketcherhovedet. Tungsten er et ekstra tungt materiale, som f.eks. også bruges i golfkøller. Tungsten er placeret i T-stykket og på hver side af toppen på ketcherhovedet. Hvis man ser ketcherhovedet som et ur vil det være kl. 1 og 11. 

Vi anbefaler Yonex Voltric 80 E-tune til:

Senior division / serie spillere

U19 ekspert / øvede spillere

U17 ekspert / øvet spillere

U15 ekspert spillere

 
spec
Vægt80-85g
SpillestilOffensiv
VægtfordelingHovedtung
Flex i skaftetStift
FarveRød
 
Gratis 365 dages forsikring

Gratis 365 dages ketcherforsikring

For at hjælpe alle vores fantastiske kunder, hvis deres badmintonketcher går i stykker, har vi lavet en 365 dages gratis ketcherforsikring.

Det betyder at hvis din badmintonketcher går i stykker inden for det første år og det ikke er en reklamation (produktionsfejl i ketcheren der er skyld i det). Så giver Sport-net.dk dig 30% rabat på en ny badmintonketcher. Du sender blot den ødelagte ketcher retur sammen med en kopi af din kvittering. Så kontakter vi dig for at finde en ny ketcher.

Hvis der er en fejl i ketcheren (reklamation) så får du en ny, men hvis den har været:

  • Slået i gulvet
  • Slået imod en anden ketcher
  • Strenget forkert op
  • Strenget for hårdt op
  • Ikke blevet klippet op i tiden når den har været sprunget
  • Slået imod en medspillers kropsdel
  • Eller på anden måde har været udsat for andet en at slå til en fjerbold, ja så er det ikke en fejl i ketcheren der er skyld i den er gået i stykker og derfor er det ikke en reklamation.
Du har naturligvis altid 2 års reklamationsret hos Sport-net.dk, men i de tilfælde hvor ketcheren ikke er gået i stykker pga en produktionsfejl, så kan du det første år gøre brug af Sport-net.dk's gratis ketcherforsikring.

OBS: Din nye badmintonketcher må max koste 200kr mere end den gamle ketcher inden forsikringsrabatten trækkes fra.

 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alt fodtøj og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet. Er det et produkt der kan spises, så kan vi ikke yde tilfredshedsgaranti, da det ikke er det fulde produkt vi får retur.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil