Yonex Voltric FB

Yonex Voltric FB

Yonex Voltric FB er den letteste hovedetunge badmintonketcher der er produceret af Yonex og det er lidt af en game-changer til især double spillerne. Ved at kombinere en ultra let badmintonketcher med en hovedtung vægtfordeling bliver det muligt at kombinere hurtig reaktion med eksplosiv power. Voltric FB findes i 2 farver og vægtklasser, som du kan vælge herunder. Vi anbefaler 73g til pigerne og 78g til herre. Voltric FB har stift skaft, hvilket anbefales til den dygtige ungdomsspiller og senior.

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare

Teknologi

ekspert

2 399,00 kr

-41%

1 399,00 kr

- +

 
Mere info

Yonex Voltric FB er den klart letteste badmintonketcher i Voltric serien, hvilket gør den brugbar til meget hurtigt spil. Den lave vægt gør det muligt at bruge Voltric FB i meget hurtigt spil, hvor en hovedtung badmintonketcher typisk vil være langsom. Selvom den totale vægt er meget lav er vægtfordelingen stadig hovedtung, så der opnås maksimal fart i alle slag.

Hvis man før har spillet med Arcsaber FB vil Voltric FB give meget mere fart i angrebsslagene og en større fordel på alle bolde der skal afgøre en duel.

Teknologien bag den lave vægt er hovedsagelig materiellet kaldet Nanometric, som benyttes i både hovedet og skaftet. Nanometric er en ny måde at binde grafitten sammen på, som gør det muligt at bruge væsentlig mindre grafit og stadig bibeholde fleksibilitet og holdbarhed i forhold til en traditionel badmintonketcher.

Skaftet er stift i Voltric FB, hvilket passer godt til den øvede spiller med god teknik, hvis man ikke svinger armen så hurtigt endnu anbefaler vil at man spiller med en ketcher der har et medium stift skaft, som fx Voltric 70 E-tune.

For at mindske vibrationerne i Voltric FB har Yonex tilføjet en ny teknologi kaldet BLACK MICRO CORE. Dette materiale er tilføjet i de 2 øverste hjørner i ketcherhovedet (klokken 11 og 1) BLACK MICRO CORE er et meget tungt materiale i forhold til hvor meget det fylder og så er godt til at absorbere vibrationer. Dette er med til at give den hovedtunge vægtfordeling og samtidig give en bedre føling i de mere delikate slag.

Som i alle andre badmintonketcher i voltric serien er Yonex Voltric FB også udstyret med signatur teknologien Tri-voltagesystem som er en ny måde at tænke vægtfordeling i ketcherhovedet på hovedtunge badmintonketcher. Traditionelt har man lagt ekstra vægt i toppen af ketcherhovedet og kun ekstra vægt der. Men med Tri-Voltagesystem har Yonex også placeret ekstra vægt i form af tungsten i t-stykket, dette giver den samme effekt som hvis man kun puttede det i toppen, men det giver en hurtigere ketcher i det flade spil fordi man ikke har alt vægten så langt fra håndtaget. På denne måde bliver Voltric FB letter at bruge i det flade hurtige spil.

Vi anbefaler Yonex Voltric FB til:

Senior division / serie spillere

U19 ekspert / øvede spillere

U17 ekspert / øvet spillere

U15 ekspert spillere

 
spec
SpillestilOffensiv
VægtfordelingHovedtung
Flex i skaftetStift
Vægt73g
MaterialeGrafit
DesignBadmintonketcher
FarveBlå / Grøn
 
Gratis 365 dages forsikring

Gratis 365 dages ketcherforsikring

For at hjælpe alle vores fantastiske kunder, hvis deres badmintonketcher går i stykker, har vi lavet en 365 dages gratis ketcherforsikring.

Det betyder at hvis din badmintonketcher går i stykker inden for det første år og det ikke er en reklamation (produktionsfejl i ketcheren der er skyld i det). Så giver Sport-net.dk dig 30% rabat på en ny badmintonketcher. Du sender blot den ødelagte ketcher retur sammen med en kopi af din kvittering. Så kontakter vi dig for at finde en ny ketcher.

Hvis der er en fejl i ketcheren (reklamation) så får du en ny, men hvis den har været:

  • Slået i gulvet
  • Slået imod en anden ketcher
  • Strenget forkert op
  • Strenget for hårdt op
  • Ikke blevet klippet op i tiden når den har været sprunget
  • Slået imod en medspillers kropsdel
  • Eller på anden måde har været udsat for andet en at slå til en fjerbold, ja så er det ikke en fejl i ketcheren der er skyld i den er gået i stykker og derfor er det ikke en reklamation.
Du har naturligvis altid 2 års reklamationsret hos Sport-net.dk, men i de tilfælde hvor ketcheren ikke er gået i stykker pga en produktionsfejl, så kan du det første år gøre brug af Sport-net.dk's gratis ketcherforsikring.

OBS: Din nye badmintonketcher må max koste 200kr mere end den gamle ketcher inden forsikringsrabatten trækkes fra.

 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alt fodtøj og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet. Er det et produkt der kan spises, så kan vi ikke yde tilfredshedsgaranti, da det ikke er det fulde produkt vi får retur.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil