Yonex Voltric FB

Yonex Voltric FB

Yonex Voltric FB er den letteste hovedetunge badmintonketcher der er produceret af Yonex og det er lidt af en game-changer til især double spillerne. Ved at kombinere en ultra let badmintonketcher med en hovedtung vægtfordeling bliver det muligt at kombinere hurtig reaktion med eksplosiv power. Voltric FB findes i 2 farver og vægtklasser, som du kan vælge herunder. Vi anbefaler 73g til pigerne og 78g til herre. Voltric FB har stift skaft, hvilket anbefales til den dygtige ungdomsspiller og senior.

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare

Teknologi

ekspert

1 399,00 kr

2 399,00 kr

-1 000,00 kr

- +

 
Yderligere information

Yonex Voltric FB er den klart letteste badmintonketcher i Voltric serien, hvilket gør den brugbar til meget hurtigt spil. Den lave vægt gør det muligt at bruge Voltric FB i meget hurtigt spil, hvor en hovedtung badmintonketcher typisk vil være langsom. Selvom den totale vægt er meget lav er vægtfordelingen stadig hovedtung, så der opnås maksimal fart i alle slag.

Hvis man før har spillet med Arcsaber FB vil Voltric FB give meget mere fart i angrebsslagene og en større fordel på alle bolde der skal afgøre en duel.

Teknologien bag den lave vægt er hovedsagelig materiellet kaldet Nanometric, som benyttes i både hovedet og skaftet. Nanometric er en ny måde at binde grafitten sammen på, som gør det muligt at bruge væsentlig mindre grafit og stadig bibeholde fleksibilitet og holdbarhed i forhold til en traditionel badmintonketcher.

Skaftet er stift i Voltric FB, hvilket passer godt til den øvede spiller med god teknik, hvis man ikke svinger armen så hurtigt endnu anbefaler vil at man spiller med en ketcher der har et medium stift skaft, som fx Voltric 70 E-tune.

For at mindske vibrationerne i Voltric FB har Yonex tilføjet en ny teknologi kaldet BLACK MICRO CORE. Dette materiale er tilføjet i de 2 øverste hjørner i ketcherhovedet (klokken 11 og 1) BLACK MICRO CORE er et meget tungt materiale i forhold til hvor meget det fylder og så er godt til at absorbere vibrationer. Dette er med til at give den hovedtunge vægtfordeling og samtidig give en bedre føling i de mere delikate slag.

Som i alle andre badmintonketcher i voltric serien er Yonex Voltric FB også udstyret med signatur teknologien Tri-voltagesystem som er en ny måde at tænke vægtfordeling i ketcherhovedet på hovedtunge badmintonketcher. Traditionelt har man lagt ekstra vægt i toppen af ketcherhovedet og kun ekstra vægt der. Men med Tri-Voltagesystem har Yonex også placeret ekstra vægt i form af tungsten i t-stykket, dette giver den samme effekt som hvis man kun puttede det i toppen, men det giver en hurtigere ketcher i det flade spil fordi man ikke har alt vægten så langt fra håndtaget. På denne måde bliver Voltric FB letter at bruge i det flade hurtige spil.

Vi anbefaler Yonex Voltric FB til:

Senior division / serie spillere

U19 ekspert / øvede spillere

U17 ekspert / øvet spillere

U15 ekspert spillere

 
Produkt information
SpillestilOffensiv
VægtfordelingHovedtung
Flex i skaftetStift
Vægt73g
MaterialeGrafit
DesignKetcher
FarveBlå / Grøn

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil