Yonex Voltric Force

Yonex Voltric Force

Yonex Voltric Force er til den krævende spiller, som ønsker maksimal kontrol og frem for alt muligheden for at domminere spillet fra bagbanen med hårde præcise smash og angrebs-clear. Kombinationen af et stift skaft og det mindre ketcherhoved giver en badmintonketcher med en sublim kontrol og minimal vindmodstand. Oven i kontrol og aerodynamik har Yonex også flyttet vægtbalancen i Voltric Force mod hovedtung, dette giver markant mere power. Normal giver en hovedtung ketcher langsommere reaktioner i det flade og hurtige spil. Yonex har udviklet teknologien Tri-voltage system som modvirker det.

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare

Teknologi

ekspert

899,00 kr

1 399,00 kr

-500,00 kr

- +

Tilbehør

 
Yderligere information

Yonex Voltric Force er designet til den angrebslystne badmintonspiller, som ønsker en høj grad af kontrol. Det stive skaft giver kontrol ud over det sædvanlige, men kræver også at det håndteres af en spiller med god teknik, for at opnå ekstra power og ikke kun kontrol. Grundreglen er at jo hårde man kan svinge ketcheren, jo stivere skaft skal man have.

Udover det stive skaft er en vigtig grundsten i opbygningen af Voltric Force, det mindre ketcherhoved også kaldet Compact frame. Ved at gøre hovedet mindre, mest i bunden af hovedet, opnår Yonex en mere aerodynamisk ketcher, men også en ketcher, der kræver man rammer bolden i midten hver gang for at udnytte ketcheren. For at forstærke kraften fra det hurtigere sving opnået ved hjælp af den bedre aerodynamik, har Yonex tilføjet bumpers i ketcherens 4 hjørner. Bumpers kender vi allerede fra Tennis og Squash ketchere og nu også i badmintonketcher. Bumperne sørger for bedre kontakt mellem streng og ramme, hvilket øger trampolin effekten i hvert slag.

Vi anbefaler Yonex Voltric Force til:

Senior division / serie spillere

U19 ekspert / øvede spillere

U17 øvet / ekspert spillere 

U15 øvet / ekspert spillere

U13 ekspert spillere

 
Produkt information
SpillestilOffensiv
VægtfordelingHovedtung
Flex i skaftetStift
Vægt80-85g
FarveSort

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil