Yonex Voltric Force

Yonex Voltric Force

Yonex Voltric Force er til den krævende spiller, som ønsker maksimal kontrol og frem for alt muligheden for at domminere spillet fra bagbanen med hårde præcise smash og angrebs-clear. Kombinationen af et stift skaft og det mindre ketcherhoved giver en badmintonketcher med en sublim kontrol og minimal vindmodstand. Oven i kontrol og aerodynamik har Yonex også flyttet vægtbalancen i Voltric Force mod hovedtung, dette giver markant mere power. Normal giver en hovedtung ketcher langsommere reaktioner i det flade og hurtige spil. Yonex har udviklet teknologien Tri-voltage system som modvirker det.

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare

Teknologi

ekspert

1 399,00 kr

-35%

899,00 kr

- +

Tilbehør

 
Mere info

Yonex Voltric Force er designet til den angrebslystne badmintonspiller, som ønsker en høj grad af kontrol. Det stive skaft giver kontrol ud over det sædvanlige, men kræver også at det håndteres af en spiller med god teknik, for at opnå ekstra power og ikke kun kontrol. Grundreglen er at jo hårde man kan svinge ketcheren, jo stivere skaft skal man have.

Udover det stive skaft er en vigtig grundsten i opbygningen af Voltric Force, det mindre ketcherhoved også kaldet Compact frame. Ved at gøre hovedet mindre, mest i bunden af hovedet, opnår Yonex en mere aerodynamisk ketcher, men også en ketcher, der kræver man rammer bolden i midten hver gang for at udnytte ketcheren. For at forstærke kraften fra det hurtigere sving opnået ved hjælp af den bedre aerodynamik, har Yonex tilføjet bumpers i ketcherens 4 hjørner. Bumpers kender vi allerede fra Tennis og Squash ketchere og nu også i badmintonketcher. Bumperne sørger for bedre kontakt mellem streng og ramme, hvilket øger trampolin effekten i hvert slag.

Vi anbefaler Yonex Voltric Force til:

Senior division / serie spillere

U19 ekspert / øvede spillere

U17 øvet / ekspert spillere 

U15 øvet / ekspert spillere

U13 ekspert spillere

 
spec
SpillestilOffensiv
VægtfordelingHovedtung
Flex i skaftetStift
Vægt80-85g
FarveSort
 
Gratis 365 dages forsikring

Gratis 365 dages ketcherforsikring

For at hjælpe alle vores fantastiske kunder, hvis deres badmintonketcher går i stykker, har vi lavet en 365 dages gratis ketcherforsikring.

Det betyder at hvis din badmintonketcher går i stykker inden for det første år og det ikke er en reklamation (produktionsfejl i ketcheren der er skyld i det). Så giver Sport-net.dk dig 30% rabat på en ny badmintonketcher. Du sender blot den ødelagte ketcher retur sammen med en kopi af din kvittering. Så kontakter vi dig for at finde en ny ketcher.

Hvis der er en fejl i ketcheren (reklamation) så får du en ny, men hvis den har været:

  • Slået i gulvet
  • Slået imod en anden ketcher
  • Strenget forkert op
  • Strenget for hårdt op
  • Ikke blevet klippet op i tiden når den har været sprunget
  • Slået imod en medspillers kropsdel
  • Eller på anden måde har været udsat for andet en at slå til en fjerbold, ja så er det ikke en fejl i ketcheren der er skyld i den er gået i stykker og derfor er det ikke en reklamation.
Du har naturligvis altid 2 års reklamationsret hos Sport-net.dk, men i de tilfælde hvor ketcheren ikke er gået i stykker pga en produktionsfejl, så kan du det første år gøre brug af Sport-net.dk's gratis ketcherforsikring.

OBS: Din nye badmintonketcher må max koste 200kr mere end den gamle ketcher inden forsikringsrabatten trækkes fra.

 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alt fodtøj og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet. Er det et produkt der kan spises, så kan vi ikke yde tilfredshedsgaranti, da det ikke er det fulde produkt vi får retur.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil