Yonex Voltric Z-force 2

Yonex Voltric Z-force 2

YONEX gør det igen! Med Voltric Z-force 2 har Yonex forbedret det ultimative angrebsvåben! Blandt forbedringerne er et tyndere skaft og et mere aerodynamisk ketcherhovede. Dette er en badmintonketcher designet til verdenstoppen, med et formål; power. Yonex Voltric Z-force II er sksabt på grundlag af intensiv analyse og sparring med Lee Chong Wei. Ved at flytte bøsningerne ind i rammen, i en form for bumper på Z-force 2, som man kender fra tennisketcher, har Yonex kunne mindske vindmodstanden markant og fået bedre kontakt mellem strenge og ramme, hvilket giver bedre kontrol.

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare

Teknologi

ekspert

1 299,00 kr

2 200,00 kr

-901,00 kr

- +

Tilbehør

 
Yderligere information

Yonex Voltric Z-force 2 er topmodelen i den meget populære Voltric serie, og der er ingen tvivl om, at man har haft angrebsspillet for øje, ved designet af denne badmintonketcher. Alt på denne badmintonketcher er strømlinet, udviklet og sammensat med et formål, at ødelægge modstanderens defensiv.

På Voltric Z-force 1 målte Yonex, at når modstanderens badmintonketcher rammes af et smash fra VT Z-force 1, kan kraften være så stærk at modstanderens ketcher føles som en håndvægt på op til 19kg, tænk lige over hvor svært det må være, at samle et smash op med en badmintonketcher der vejer 19kg.

Smash hastigheden på Voltric Z-force 2 er øget med 6,8% i forhold til VT Z-force 1. 

For at øge reaktionstiden og optimere VT Z-force 2 til at slå et endnu hårde smash, har man gjort ketcherhovedet mindre og mere kompakt.  Dette er sket ved at inkorporere bøsningerne i rammen, ligesom man gør på squash og tennisketcher. Dette bevirker at vindmodstanden mindskes, og det bliver muligt at slå meget præcise slag, når bolden rammes i midten af ketcheren.

Udover det mere aerodynamiske ketcherhoved på VT Z-force 2, har Yonex også lavet skaftet endnu tyndere. Dette er sket ved at bruge Nanometric i skaftet, i stedet for Nanopreme som  er brugt i skaftet på VT Z-force 1. Nanometric bruges bla. i Arcsaber FB som er verden letteste ketcher.

De basale ting der gør Yonex Voltric Z-force 2 til en angrebsmaskine af dimensioner, ligesom Z-force 1, er først og fremmest den hovedtunge vægtfordeling. Jo mere vægtbalancen er lagt mod toppen af ketcheren, jo hårde kan man slå. At vægten er flyttet mod ketcherhovedet giver normalt nogle ulemper også, da en hovedtung ketcher er svær at reagere hurtigt med i det flade spil. Dette problem har man minimeret, eller næsten fjernet, ved at bruge teknologien Tri-voltage system. Tri-voltage systemet er placeret i ketcherhovedet og består af tungsten. Tungsten bruges også i golfkøller for at øge vægten i hovedet på køllen. I VT Z-force 2 bruges tungstenen også til at øge vægten af ketcherhovedet, dette gøres ved at placere det kl 1 og 11. (på hver sin side af toppen af ketcherhovedet) Men med den ekstra vægt i ketcherhovedet fulgte jo ulempen ved langsommere reaktion i det flade spil. Løsningen på dette problem er at man også har placeret tungsten i T-stykket, der hvor skaftet og hovedet mødes på badmintonketcheren. Dette giver en hovedtung ketcher der levere power i angrebet og hurtig reaktion i det flade spil.

Vi anbefaler Yonex Voltric Z-force 2 til:

Senior division / serie spillere

U19 ekspert / øvede spillere

U17 ekspert spillere 

Vi må understrege at VT Z-force 2 er svær at spille med, selv for nogle topspillere. Derfor bør ungdomsspillere der ikke er på højt niveau vælge Voltric 80, 70 eller 5.

 
Produkt information
SpillestilOffensiv
VægtfordelingHovedtung
Flex i skaftetEkstra stift
Vægt80-85g

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil