Yonex Voltric Z-force 2

Yonex Voltric Z-force 2

YONEX gør det igen! Med Voltric Z-force 2 har Yonex forbedret det ultimative angrebsvåben! Blandt forbedringerne er et tyndere skaft og et mere aerodynamisk ketcherhovede. Dette er en badmintonketcher designet til verdenstoppen, med et formål; power. Yonex Voltric Z-force II er sksabt på grundlag af intensiv analyse og sparring med Lee Chong Wei. Ved at flytte bøsningerne ind i rammen, i en form for bumper på Z-force 2, som man kender fra tennisketcher, har Yonex kunne mindske vindmodstanden markant og fået bedre kontakt mellem strenge og ramme, hvilket giver bedre kontrol.

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare

Teknologi

ekspert

2 200,00 kr

-40%

1 299,00 kr

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket
 
Mere info

Yonex Voltric Z-force 2 er topmodelen i den meget populære Voltric serie, og der er ingen tvivl om, at man har haft angrebsspillet for øje, ved designet af denne badmintonketcher. Alt på denne badmintonketcher er strømlinet, udviklet og sammensat med et formål, at ødelægge modstanderens defensiv.

På Voltric Z-force 1 målte Yonex, at når modstanderens badmintonketcher rammes af et smash fra VT Z-force 1, kan kraften være så stærk at modstanderens ketcher føles som en håndvægt på op til 19kg, tænk lige over hvor svært det må være, at samle et smash op med en badmintonketcher der vejer 19kg.

Smash hastigheden på Voltric Z-force 2 er øget med 6,8% i forhold til VT Z-force 1. 

For at øge reaktionstiden og optimere VT Z-force 2 til at slå et endnu hårde smash, har man gjort ketcherhovedet mindre og mere kompakt.  Dette er sket ved at inkorporere bøsningerne i rammen, ligesom man gør på squash og tennisketcher. Dette bevirker at vindmodstanden mindskes, og det bliver muligt at slå meget præcise slag, når bolden rammes i midten af ketcheren.

Udover det mere aerodynamiske ketcherhoved på VT Z-force 2, har Yonex også lavet skaftet endnu tyndere. Dette er sket ved at bruge Nanometric i skaftet, i stedet for Nanopreme som  er brugt i skaftet på VT Z-force 1. Nanometric bruges bla. i Arcsaber FB som er verden letteste ketcher.

De basale ting der gør Yonex Voltric Z-force 2 til en angrebsmaskine af dimensioner, ligesom Z-force 1, er først og fremmest den hovedtunge vægtfordeling. Jo mere vægtbalancen er lagt mod toppen af ketcheren, jo hårde kan man slå. At vægten er flyttet mod ketcherhovedet giver normalt nogle ulemper også, da en hovedtung ketcher er svær at reagere hurtigt med i det flade spil. Dette problem har man minimeret, eller næsten fjernet, ved at bruge teknologien Tri-voltage system. Tri-voltage systemet er placeret i ketcherhovedet og består af tungsten. Tungsten bruges også i golfkøller for at øge vægten i hovedet på køllen. I VT Z-force 2 bruges tungstenen også til at øge vægten af ketcherhovedet, dette gøres ved at placere det kl 1 og 11. (på hver sin side af toppen af ketcherhovedet) Men med den ekstra vægt i ketcherhovedet fulgte jo ulempen ved langsommere reaktion i det flade spil. Løsningen på dette problem er at man også har placeret tungsten i T-stykket, der hvor skaftet og hovedet mødes på badmintonketcheren. Dette giver en hovedtung ketcher der levere power i angrebet og hurtig reaktion i det flade spil.

Vi anbefaler Yonex Voltric Z-force 2 til:

Senior division / serie spillere

U19 ekspert / øvede spillere

U17 ekspert spillere 

Vi må understrege at VT Z-force 2 er svær at spille med, selv for nogle topspillere. Derfor bør ungdomsspillere der ikke er på højt niveau vælge Voltric 80, 70 eller 5.

 
spec
SpillestilOffensiv
VægtfordelingHovedtung
Flex i skaftetEkstra stift
Vægt80-85g
 
Gratis 365 dages forsikring

Gratis 365 dages ketcherforsikring

For at hjælpe alle vores fantastiske kunder, hvis deres badmintonketcher går i stykker, har vi lavet en 365 dages gratis ketcherforsikring.

Det betyder at hvis din badmintonketcher går i stykker inden for det første år og det ikke er en reklamation (produktionsfejl i ketcheren der er skyld i det). Så giver Sport-net.dk dig 30% rabat på en ny badmintonketcher. Du sender blot den ødelagte ketcher retur sammen med en kopi af din kvittering. Så kontakter vi dig for at finde en ny ketcher.

Hvis der er en fejl i ketcheren (reklamation) så får du en ny, men hvis den har været:

  • Slået i gulvet
  • Slået imod en anden ketcher
  • Strenget forkert op
  • Strenget for hårdt op
  • Ikke blevet klippet op i tiden når den har været sprunget
  • Slået imod en medspillers kropsdel
  • Eller på anden måde har været udsat for andet en at slå til en fjerbold, ja så er det ikke en fejl i ketcheren der er skyld i den er gået i stykker og derfor er det ikke en reklamation.
Du har naturligvis altid 2 års reklamationsret hos Sport-net.dk, men i de tilfælde hvor ketcheren ikke er gået i stykker pga en produktionsfejl, så kan du det første år gøre brug af Sport-net.dk's gratis ketcherforsikring.

OBS: Din nye badmintonketcher må max koste 200kr mere end den gamle ketcher inden forsikringsrabatten trækkes fra.

 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alt fodtøj og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet. Er det et produkt der kan spises, så kan vi ikke yde tilfredshedsgaranti, da det ikke er det fulde produkt vi får retur.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil