Yonex Nanoray 9

Yonex Nanoray 9

Yonex Nanoray 9 er en god begynder badmintonketcher til de yngste spillere. Nanoray 9 er en hovedlet ketcher, hvilket giver et hurtigere sving og mindre belastning af armen. Traditionelt er en hovedlet badmintonketcher ikke så god til at sætte fart i bolden, som en hovedtung badmintonketcher. Yonex har med Nanoray 9 brugt et fleksibelt skaft for at få ketcher-skaftet til at bøje nemmere, når der skal slåes til bolden. Dette gør det nemmere at få Nanoray 9 til at fungere som en katapult og derved sætte endnu mere fart i bolden. Yonex Nanoray 9 er alt i alt en god all-round børneketcher.

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare

Teknologi

begynder
juletilbud

399,60 kr

999,00 kr

-60%

- +

 
Yderligere information

Yonex Nanoray 10 er en badmintonketcher, der kan hjælpe med mere fart i bolden til begynderen. Det sværeste som begynder er at få bolden til baglinjen og få fart i f.eks. smash, disse problemer er Nanoray 10 designet til at afhjælpe.

Nanomesh + Carbon nanotube kombineret med det fleksible skaft sørger for ekstra kraft. Det gør det ved at bøje en smule, når badmintonketcheren svinges mod bolden. Idet bolden rammes retter skaftet sig ud igen og giver bolden ekstra power, lidt som en katapult. Når skaftet er fleksibelt er det beregnet til begynder spillere, fordi jo bedre man er, jo stivere skaft skal man have.

Yonex har designet Nanoray 9 til at fremme et hurtigt sving, dette har man gjort ved at lave ketcheren hovedlet og ved at lave den meget aerodynamisk.

Vi anbefaler Yonex Nanoray 9 til:

U11 begynder / øvede spillere

U13 begynder / øvede spillere

U 15 begynder

 
Produkt information
SpillestilAll-round
VægtfordelingHovedlet
Flex i skaftetFleksibelt
Vægt80-85g
FarveRød

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil