Yonex Voltric GlanZ

Yonex Voltric GlanZ

Målet med Voltric GlanZ er at give de spillere, der ikke svinger armen lige så hurtigt som verdenseliten, en badmintonketcher af absolut topmateriale og med den dyeste teknologi til at give bolden ekstra fart. Voltric GlanZ er udviklingen af Nanoray GlanZ og har en mere hovedtung vægtfordeling, hvilket giver endnu mere power og længde på alle bolde. Grundtanken er at maksimere katapult effekten i ketcheren og det må man sige er lykkedes med Voltric GlanZ. Det fleksible skaft og den hovedtunge vægtfordeling giver power + rammen der bliver lidt tykkere mod toppen.

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare
Øvet

2 299,00 kr

-50%

1 149,00 kr

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket
 
Mere info

Først kom Nanoray GlanZ, som tog badmintonketcheren til spilleren der ikke er på det absolutte toplan til nye højder. Nu har Yonex brugt samme grundopbygning til at lave en badmintonketcher med endnu mere power til spilleren der ikke svinger lige så hårdt som Lin Dan og Lee Chong Wei.

Grundtanken bag Voltric GlanZ er som en katapult. Yonex har gjort bunden af ketcherhovedet tyndt og toppen lidt tykkere. Denne udformning giver mere katapulteffekt, da der kommer mere vægt bag ved bolden, når den rammes i toppen af rammen. Samtidig har ketcheren nemmere ved at flexe i skaftet og i bunden af hovedet, når der er mere tyngde i toppen af hovedet. I modsætning til Nanoray GlanZ er Voltric GlanZ hovedtung, så der blver endnu mere katapult effekt, dog giver det en lille ulempe i defensiven.

Ulempen ved en hovedtung ketcher i defensiven er velkendt, da den har en tendens til at blive langsommere at flytte rundt. Dette problem er minimeret ved hjælp af Yonex's Tri-Voltric system, som er placeringen af tungsten i 3 punkter af ketcherhovedet. På hver sin side af toppen og omkring t-stykket er der placeret tungsten, som gør Voltric Glanze mere hovedtung, men ved at placere tungsten ved t-stykket mindskes fornemmelsen af den hovedtunge vægtfordeling, hvilket giver en hurtiger og mere afbalanceret badmintonketcher i det flade hurtige spil.

Udover den ny måde at opbygge ketcherhovedet og vægtfordelingen på, har Yonex også tilføjet et nyt materiale i hele ketcherhovedet kaldet REXIL fiber. REXIL fiber er en ny måde at sammensætte grafit og carbon fibre på, og er det mest trampolin-venlige materiale som Yonex har udviklet. Med REXIL fiber i hovedet på Voltric GlanZ får man som spiller endnu nemmere ved at få fart i bolden og nemmere ved at spille kontra på modstanderens angrebsslag.

I toppen af ketcherhovedet er Vertical A-concept tilføjet. Vertical A-concept er udviklet for at lave sweet spottet større i Voltric GlanZ. Yonex fandt nemlig også ud af at niveauet under topspillerne bruger en støre del af ketcherhovedet, da de ikke rammer så præcist som topspillerne. Med Vertica A-concet har Yonex boret hullerne i toppen af ketcherhovedet til de længdegående strenge lige ned i rammen, så strengen ikke skal ind i rammen med en 90 graders vinkel på rammen. Dette giver mere frihed for strengen og derved bedre trampolineffekt, selvom bolden rammer længere ude mod kanten af rammen.

For at gøre ketcherhovedet endnu mere aerodynamisk, er alle bøsninger flyttet ind i rammen, ligesom på Voltric Z-force II. Yonex har lavet en lille fordybning hele vejen rundt i rammen hvor bøsningerne sidder i, så de ikke stikker uden for rammen. Dette giver markant mindre vindmodstande og derved øget fart i ketcher og bold. Samtidig er skaftet lige så tyndt som det er på Voltric Z-force II som er det tyndeste i verden, også dette giver mere fart i bolden og hurtigere reaktion.

Skaftet er fleksibelt hvilket giver mulighed for masser af ekstra power, selvom man ikke svinger lige så hårdt som verdens toppen. Kombineret med den hovedtunge vægtfordeling giver det optimal svinghastighed kombineret med maksimal katapult og trampolineffekt.

Vi anbefaler Yonex Voltric GlanZ til:

Senior division / serie / motions spillere

U19 ekspert / øvede spillere

U17 ekspert / øvet spillere

U15 ekspert / øvede spillere

U13 ekspert / øvede spillere

U11 ekspert / øvede spillere

 
spec
VægtfordelingHovedtung
Flex i skaftetFleksibelt
Vægt80-85g
SpillestilAll-round
FarveSort
 
Gratis 365 dages forsikring

Gratis 365 dages ketcherforsikring

For at hjælpe alle vores fantastiske kunder, hvis deres badmintonketcher går i stykker, har vi lavet en 365 dages gratis ketcherforsikring.

Det betyder at hvis din badmintonketcher går i stykker inden for det første år og det ikke er en reklamation (produktionsfejl i ketcheren der er skyld i det). Så giver Sport-net.dk dig 30% rabat på en ny badmintonketcher. Du sender blot den ødelagte ketcher retur sammen med en kopi af din kvittering. Så kontakter vi dig for at finde en ny ketcher.

Hvis der er en fejl i ketcheren (reklamation) så får du en ny, men hvis den har været:

  • Slået i gulvet
  • Slået imod en anden ketcher
  • Strenget forkert op
  • Strenget for hårdt op
  • Ikke blevet klippet op i tiden når den har været sprunget
  • Slået imod en medspillers kropsdel
  • Eller på anden måde har været udsat for andet en at slå til en fjerbold, ja så er det ikke en fejl i ketcheren der er skyld i den er gået i stykker og derfor er det ikke en reklamation.
Du har naturligvis altid 2 års reklamationsret hos Sport-net.dk, men i de tilfælde hvor ketcheren ikke er gået i stykker pga en produktionsfejl, så kan du det første år gøre brug af Sport-net.dk's gratis ketcherforsikring.

OBS: Din nye badmintonketcher må max koste 200kr mere end den gamle ketcher inden forsikringsrabatten trækkes fra.

 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alt fodtøj og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet. Er det et produkt der kan spises, så kan vi ikke yde tilfredshedsgaranti, da det ikke er det fulde produkt vi får retur.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil