Filter produkter

Antal rum
Separat lomme til sko
Kan bæres som rygsæk
Antal sidelommer
Spillestil
Flex i skaftet
Vægtfordeling
Vægt
Støttebind
Tøj størrelse
Størrelse sko
Sokker
pris
kr kr
Brands

Badminton sensor


Data er noget af det vigtigste når man gerne vil forbedre sig. Optimal set så havde du en træner der altid kiggede på din træning og kunne give dig feedback, men sådan er det desværre langt fra for alle badmintonspillere. Derfor kan du med fordel bruge en badmintonsensor fra Usense i din træning. Du sætter den på din badmintonketcher og den kan ny måle hvor mange forskellige slag du bruger i kamp og træning, samt om du er offensiv eller defensiv i din måde at spille på. Dine data overføres nemt fra sensoren til din telefon, så du kan se dem efter eller under træning.

Badminton sensor fra Usense

Ved at benytte en badminton sensor kan du få vigtig data omkring dit spil og bruge dette til at forbedre og finpudse din præstation på banen.

Det kan være svært at holde styr på hvor mange angrebsslag, netspil og løft man har spillet i en kamp, dette er dog vigtig data til at forstå hvorfor man spiller som man gør og hvorfor man vinder eller taber en kamp. Med en badminton sensor fra Usense kan du holde styr på hvilke slag du slå i en kamp og med hvilken hastighed du smasher.

De fleste kender følelsen af at man spiller og spiller, men det lykkedes ikke at vinde og det er svært at sætte en finger på hvad det er man gør galt. Det som har størst betydning for om vi vinder eller ej er om vi kan formå at spille vores eget spil og tilpasse det til modstanderens spil. Eller endnu bedre få modstanderen til at spille vores spil.

Så første skridt er at forstå ens eget spil og derefter finde løsninger på at bruge det til at vinde over modstanderen. Her er Usense badminton sensor helt unik, da den kan vise hvor mange slag man bruger i de forskellige kategorier af slag i løbet af en kamp eller en træning. På denne måde får man data omkring ens egen spille profil og kan bruge disse til at finpudse ens egen spille profil.

Usense badminton sensor fungere som en sensor der sættes på bunden af ketcheren med ente et stykke tape eller en lille silikone sok. Sensoren tilsluttes en app på din telefon og der kan nu overføres data via bluetoth mellem de to enheder. Der er både en realtime funktion som viser fart på telefonen efter hvert slag og så er der en kamp funktion hvor sensoren lagere dataene for at spar strøm og først overføre dem når App’en åbnes.

Udover dine egne data kan du dele dine data med venner og bekendte, samt du kan følge andre spillere og se deres fremskridt. Du kan også dykke ned i forskellig teknik omkring slag og benarbejde i den mange instruktions videoer der medfølger i app’en, samt du kan følge din udvikling i smash hastighed.

Hos Sport-net.dk tror vi kun på dette er begyndelsen på en udvikling der gør det meget nemmere og sjovere at udvikle sig som badmintonspillere, ved at kunne følge sine data som spiller meget mere nøje og på den måde kunne målrette sin udvikling og ikke være afhængig af en træner hele tiden.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil