Usense Badmintonsensor sort

Usense Badmintonsensor sort

Spil smartere og hold styr på dine data omkring dit spil. Denne lille badmintonsensor monteres i bunden af ketcheren og sammenkobles med en gratis App til din telefon. Nu har du mulighed for at se hvilke slag du benytter i løbet af en kamp og hvilke hastigheder du smasher med. Disse data kan bruges til at forbedre dit spil og give dig en fordel i forhold til dine konkurrenter. Sensoren oplades via USB og sammenkobles via Bluetoth til din telefon. Der er en nem 7-trins instalations guide med sensoren, så det tager få minutter at sætte din nye træningsmakker op til kamp. Se videoen længere nede.

Flere detaljer

Ny vare

499,00 kr

- +

 
Mere info

Badmintonsensoren fra Usense opfanger ved hjælp af en avanceret sensor teknologi fart og bevægelse i dine slag, kombineret med vinkel og træfpunkt på dine slag kan Usense badmintonsensoren identificere de forskellige slag der bruges i badminton og derved hjælpe dig med at holde styr på din spillestil.

Du kan med den tilhørende App se detaljer omkring dine kampe og træninger, samt se videoer omkring teknik og udførelse af de forskellige slag. Så du kan holde øje med din udvikling og se hvad du har mulighed for at forbedre i dit spil. App’en viser hvor mange af de forskellige slag du har slået og hvor hurtigt dit hårdeste smash har været sammen med en gennemsnits hastighed på alle dine smash.

Du har 2 muligheder for at se dine data når du bruger Usense badmintonsensor. Du kan bruge realtime funktionen hvor du kan se farten på dine slag direkte i App’en efter du har slået. Denne funktion er oplagt til når du træner smash og andre slag hvor det er vigtigt at få fart i bolden. Her kan du arbejde med din teknik og se hvornår du forbedre din svinghastighed med det samme.

I kamp situationer lagres dine data i sensoren og overføres først når du kobler badmintonsensoren til din App. På denne måde spare sensoren strøm og kan derved holde længere.

Usense badmintonsensoren vejer 8 gram og oplades via et USB stik. Batteriet holder cirka 3 timere ved spil.

Usense badmintonsensoren kan monteres på 2 måder. Enten ved hjælp af pro-mount, som er en lille plastholder der sættes fast med et stykke dobbeltklæbende tape på ende knoppen. Eller den kan sættes på med en silikone-mount, som er en lille sok der med fordel kan monteres under grippet, så den sidder godt fast og ikke kan rykke sig når man spiller. Denne løsning er den mest anvendte. Begge monterings dele medfølger i pakken.

Det tager kun få minutter at sætte din badmintonsensor op til brug, du skal blot følge den simple 7 trins guide der medfølger i pakken, så er du klar til at løfte dit spil til nye højder.

 
spec
Vægt8g
FarveSort
batterilevetid3 timer
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alt fodtøj og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet. Er det et produkt der kan spises, så kan vi ikke yde tilfredshedsgaranti, da det ikke er det fulde produkt vi får retur.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil