Usense

Usense badmintonsensor er en sensor der tracker dine slag når den anvendes. Den gør det derfor meget nemt og bekvemt at forbedre sig, fordi man har konkrete data at forholde sig til i stedet for blot ens erindringer om spillet og ens slag. Man har derfor mulighed for at analysere ens spil og teknik ud fra det data man får givet. Usense badmintonsensor er nem at anvende, da den blot placeres i bunden af ketcheren, og kan derfra oprette forbindelse til din mobiltelefon, ud fra bluethooth og en app du har hentet ned på din mobiltelefon.

Usense badmintonsensor

I badminton er der mange forskellige slag, der er blandt andet serv, clear, drop og smash. Samtidig kan slagene varieres i både baghåndsslag og forhåndsslag. Alle ens slag i løbet af en kamp varieres i styrke, både i forhold til om det er forhånd eller baghånd, om det er tidligt i kampen, hvor armen er frisk, eller hen mod slutningen af kampen hvor armen er træt, fordi den allerede har præsteret meget og slået mange slag. Derudover kan slag også være mere eller mindre kraftfulde, i forhold til hvordan spillet er, om man forsøger at kamuflere et slag, eller pointet allerede er vundet fordi modstanderen er faldet eller fordi modstanderen ikke har mulighed for at nå bolden. Nogle synes det er meget spændende at vide hvilken hastighed man slår sine slag med. Om man på sine hårdeste smash er i nærheden af verdensrekorden, der er på 493 km/timen. Dette smash blev lavet af Tan Boon Heongtilbage i 2013.

Hvis man er interesseret i at måle hastigheden i sine slag, kan man anskaffe sig en badminton sensor fra Unsense. En sådan badmintonsensor fra Usense er en sensor man kan påsætte sin ketchere, og den kan derved registrer hastigheder på alle slag man laver i gennem en træning eller en kamp. Det smarte ved denne sensor er at den blot placeres på ketcheren, og er derved aktiv. Man kan isætte sensoren i bunden af ens ketcher. Denne badmintonsensor registrerer slagene og sender dem til en app, du skal have hentet på din mobiltelefon. Herfra kan du se alle de slag du har lavet, mens ketcheren har været i brug, fordi badmintonsensoren fra Usense har registreret dine slag. Det er vigtigt at påpege, at den app man skal anvende for at opbevare ens data, er ganske gratis, og kan anvendes med købet af en Usense badminton sensor, da den opretter en bluetooth forbindelse til din telefon.
En Usense badmintonsensor holder ikke evigt, men det er der heldigvis råd for. For hvis du er helt vild med at analysere dine slag, for at optimere dit spil, kan badmintonsensor Usense oplades via en USB port, og er efter en opladning helt klar til brug igen. Og sådan kan man heldigvis forsætte for at blive ved med at optimere og udvikle ens spil. Den særlige teknologi i Usense badmintonsensoren måler andet end blot hastigheden på dine slag, men også bevægelsen på dine ketchere og derved dine slag. Sensoren registrerer det punkt hvor bolden rammer ketcheren og den vinkel du har ketcheren i slaget, viser Usense badminton sensor hvilket slag du har lavet og hvilken spillestil du har. Det er disse teknologier, sammen med fartmåleren, der gør det muligt at finde ud af hvor teknikken halter, og hvor man kan opnå mere power og fart i ens slag end tidligere.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil