Asics Gel Beyond 5 Sort/gul

Asics Gel Beyond 5 Sort/gul

Asics Gel Beyond 5 er en af de mest brugte badmintonsko. Kombinationen af den lave sål og den lave vægt giver optimale forhold på badmintonbanen til den hurtige spiller, som vægter lethed og fleksibilitet frem for stabilitet. Asics er verdenskendte for deres Gel stødabsorbering og Gel Beyond 5 er ingen undtagelse. Med gel i både hæl og forfod er du sikret optimal absorbering. Overdelen er lavet ekstrem åndbar, så kombineret med et par svedtransporterende sokker er det ikke et problem at tage lange træningspas i Asics Gel Beyond 5.

Læs mere

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare
Størrelse tabel
allround normal
Begrænset antal på TILBUD

899,00 kr

-22%

699,00 kr

- +

 
Mere info

Asics Gel Beyond 5 har fået en lille opdatering i forhold til Gel Beyond 4. En opdatering der giver god mening i forhold til den øgede fokus der er på stødabsorbering i sko til indendørs sport. Opdateringen består i at sålen er lave 0,01cm tykkere, hvilket giver en smule mere stødabsorbering uden at stabiliteten i sålen sættes over styr.

Ellers er Beyond 5 som vi kender og elsker den med Gel i både hæl og forfod for optimal komfort og stødabsorbering i både afsæt og landinger. Hælkappen giver stabilitet i landinger på hælen især i de dybe stemskridt i en badmintonkamp. Udover stabilitet er PHF også tilføjet hælen, hvilket er en skum der former sig efter hælen og sørger for optimal pasform og mindsker chancen for vabler.

Forfoden er forstærket med Ryhno skin, som sikre længere holdbarhed og stabilitet i retningsskift. Mellem hæl og forfod er Trustic systemet indbygget. Trustic er en plast konstruktion der sørger for at aflaste midtfoden i afsæt og landinger samt stabilisere fodens bevægelser hvis man er ved miste balancen og vride om.

Mellemsålen er lavet i Asics’s prisvindende Speva skum, som sørger for en optimal kombination af stabilitet, fleksibilitet og støddæmpning. Hvis en skum bliver for blød vil den gøre bevægelserne langsomme, da man ”synker” i den. Bliver den for hård vil den gøre skoen for stiv og der vil opstå overbelastninger. Speva sålen har den helt rigtig kombination.

 
spec
MaterialeSyntetisk læder + Mesh nylon
DesignBadmintonsko
FarveSort
Skoens pasformNormal
Type - skoAll-Round
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alle sko og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web