Asics Gel Beyond

Asics Gel Beyond

Asics Gel Beyond 5 er en af de mest brugte badmintonsko og håndboldsko. Kombinationen af den lave sål og den lave vægt giver optimale forhold på badmintonbanen og håndboldbanen til den hurtige spiller, som vægter lethed og fleksibilitet frem for stabilitet. Asics er verdenskendte for deres Gel stødabsorbering og Gel Beyond 5 er ingen undtagelse. Med gel i både hæl og forfod er du sikret optimal absorbering. Overdelen er lavet ekstrem åndbar, så kombineret med et par svedtransporterende sokker er det ikke et problem at tage lange træningspas i Asics Gel Beyond 5.

Flere detaljer

Ny vare

Teknologi

all-round

899,00 kr

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket
 
Yderligere information

Asics Gel Beyond 5 har fået en lille opdatering i forhold til Gel Beyond 4. En opdatering der giver god mening i forhold til den øgede fokus der er på stødabsorbering i sko til indendørs sport. Opdateringen består i at sålen er lave 0,01cm tykkere, hvilket giver en smule mere stødabsorbering uden at stabiliteten i sålen sættes over styr.

Ellers er Beyond 5 som vi kender og elsker den med Gel i både hæl og forfod for optimal komfort og stødabsorbering i både afsæt og landinger. Hælkappen giver stabilitet i landinger på hælen, hvad enten det er i løb i en håndboldkamp eller det er i dybe stemskridt i en badmintonkamp. Udover stabilitet er PHF også tilføjet hælen, hvilket er en skum der former sig efter hælen og sørger for optimal pasform og mindsker chancen for vabler.

Forfoden er forstærket med Ryhno skin, som sikre længere holdbarhed og stabilitet i retningsskift. Mellem hæl og forfod er Trustic systemet indbygget. Trustic er en plast konstruktion der sørger for at aflaste midtfoden i afsæt og landinger samt stabilisere fodens bevægelser hvis man er ved miste balancen og vride om.

Mellemsålen er lavet i Asics’s prisvindende Speva skum, som sørger for en optimal kombination af stabilitet, fleksibilitet og støddæmpning. Hvis en skum bliver for blød vil den gøre bevægelserne langsomme, da man ”synker” i den. Bliver den for hård vil den gøre skoen for stiv og der vil opstå overbelastninger. Speva sålen har den helt rigtig kombination.

Vi anbefaler Asics Gel Beyond til:

Badmintonspillere der søger fleksibilitet og stødabsorbering

Håndboldspillere der søger lethed og fleksibilitet

 
Produkt information
MaterialeSyntetisk læder + Mesh nylon
DesignBadmintonsko
FarveBlå

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil