Asics Gel Blade 6 blå/sølv

Asics Gel Blade 6 blå/sølv

Asics Gel Blade 6 er en opdatering af Gel Blade til sæsonen 2017. Sålen er den samme som i den gamle Blade, men overdelen har fået en total makeover. Som vi ser på flere og flere badmintonsko bliver syningerne på overdelen fjernet og i stedet støbes overdelen ud i et. Dette er også tilfældet ved Asics Gel Blade 6 og det giver en meget mere blød pasform som får skoen til at sidde tættere på foden. Udover pasformen giver den nye overdel også en lettere badmintonsko da syninger og overlap mellem materialer får vægten til at stige. Sålen er stadig ultra stødabsorberende med Gel i hæl og forfod.

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare
Størrelse tabel
fyre
allround normal
Begrænset antal på TILBUD

999,00 kr

-40%

599,40 kr

- +

 
Mere info

Asics Gel Blade 6 har som nævnt før fået en ny overdel, som sidder mere til foden og som minimere tabet af energi ved retningsskift. Ud fra vores test bringer den nye overdel Blade 6 ind i rækken af top-top badmintonsko. Den lave vægt kombineret med den forbedrede pasform og den velkendte stødabsorberende sål er en vinderkombination du ikke kan komme uden om som badmintonspiller.

 

P-Guard som er tilføjet i snuden og som sørger for at forstærke skoen på de punkter hvor man som badmintonspiller slider skoen mest har også fået en opdatering og er blevet endnu mere slidstærk. Dette sørger for din badmintonsko holder længere og ikke skal skiftes så tit.

 

Sålen er lavet med Gel stødabsorbering i både hæl og forfod hvilket giver dig optimal absorbering ved landinger og afsæt samt med det prisvindende Speva mellemsål materiale der sørger for stabilitet og generel absorbering når du bevæger dig fra bold til bold.

 

For at minimere chancen for skader er Trustic system indsat mellem hæl og forfod. Trustic sørger for at du har fleksibilitet til et vis punkt mellem hæl og forfod så foden automatisk guides ind mod midten af sålen når du lander efter et hop eller hurtigt skal skifte retning.

 
spec
MaterialeSyntetisk læder
DesignBadmintonsko
FarveBlå
Skoens pasformNormal
Type - skoAll-Round
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alle sko og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil