Asics Gel Fastball 3 Blå/gul

Asics Gel Fastball 3 Blå/gul

Asics Gel Fastball, som navnet antyder så er dette skoen til dig som ønsker en sko der kan reagere lynhurtigt og skifte retning omgående. For at det skal lykkedes skal foden være tæt på gulvet og overdelen skal være meget stærk og let. De 2 ting er nøglen bag Gel Fastball, den lave profil i sålen og den lette, forstærkede, overdel giver dig en sko der reagere hurtigt og præcis. For optimal stødabsorbering er der Gel i hæl og forfod kombineret med den velkendte Speva mellemsål. Overdelen er åndbar og lavet uden syninger for at give dig den bedst mulige pasform og en lav vægt.

Læs mere

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare
Størrelse tabel
speed bred
Begrænset antal på TILBUD

1 099,00 kr

-18%

899,00 kr

- +

 
Mere info

Asics Gel Fastball er lavet for hurtigt at kunne skifte retning og en af de teknologier der er vigtigst for at det kan lykkedes er ydersålen der er lavet i NC Rubber, som er et mere blødt gummimateriale som indeholder mere naturgummi end traditionelle såler. Dette giver et bedre greb i banen, så det er muligt at skifte retning hurtigere.

At sålen står godt fast nytter dog ikke noget hvis foden skøjter rundt i overdelen og derfor er Gel Fastball lavet med en overdel der er limet og støbt sammen i stedet for syet. Det giver en lettere overdel, men også en stærkere overdel der sidder bedre til foden og mindsker tabet af energi når man skal skifte retning.

Sålen er lavet i Speva skummateriale, som er den velkendte og prisvindende skum som har været brugt i alle indendørs sko fra Asics de sidste 5 år. Kombineret med Gel absorbering i hælen og i forfoden er der optimal stødabsorbering til de hurtige retningsskift.

 
spec
MaterialeSyntetisk læder + Mesh nylon
DesignBadmintonsko
FarveBlå
Skoens pasformBred
Type - skoSpeed
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alle sko og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web