Asics Netburner Ballistic FF Sort/orange

Asics Netburner Ballistic FF Sort/orange

Asics Netburner Ballistic FF er en badmintonsko til dig der gerne vil have en let sko med fantastisk stødabsorbering og en høj tilbageførsel af energi når du skal skifte retning og hoppe. Hemmeligheden bag denne kombination er det nye FlyteFoam sål-materiale. FlyteFoam er 55% lettere end traditionelle skummaterialer der bruges i sko og giver en meget høj tilbageførsel af energi, lidt lige som en hoppebold. Som i alle de traditionelle Asics sko har Netburner også Gel absorbering i hælen og forfoden, så du får ekstra aflastning i de tunge landinger og afsæt.

Læs mere

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare
Størrelse tabel
absorbering smal
Begrænset antal på TILBUD

1 099,00 kr

-18%

899,00 kr

- +

 
Mere info

Netburner Ballistic FF er den længe ventede afløser for den populære Netburner der kom på markedet for 5 år siden og som har været den ukronede konge af ultra bløde badmintonsko. Dog har vi oplevet at den meget bløde sko og især brugen af meget Gel på ydersiden af hælen gjorde den gamle Netburner en smule ustabil ved retningsskift.

Det er der taget hånd om med den nye Ballistic FF. FF står for FlyteFoam, som er navnet på den nye skum teknologi der er indbygget i hele sålens længde. FlyteFoam er 55% lettere end almindelige skummaterialer og har en høj trampolineffekt, så du får mere energi tilbage når du belaster den, lige som en hoppebold. FlyteFoam er lavet ved hjælp af organiske fibre, der sammen med syntetiske danner et skummateriale der er helt unikt til brug i high performance badmintonsko.

For øget stabilitet er det nye Twisstruse system lagt ind mellem hæl og forfod, hvilket er en udbygning af det oprindelige Trustic system der er verdenskendt i alle asics sko. Twisstruse system giver en smule mere frihed til forfoden og mere stabilitet omkring hæl og midtfod, hvilket er mere optimal til hurtige bevægelser.

NC Rubber er brugt på ydersålen for maksimal greb i banen. NC Rubber er en lidt blødere compound, med mere naturgummi end man normalt bruger til indendørs sko. Det giver bedre greb, især på støvede baner eller hvis der ligger lidt sved.

 
spec
MaterialeSyntetisk læder + Mesh nylon
DesignBadmintonsko
FarveSort
Skoens pasformSmal
Type - skoAbsorbering
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alle sko og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web