Forza Extremely Blå

Forza Extremely Blå

Forza Extremely er den længe vente opdatering af Forza's top badmintonsko. Extremely har fået ekstra stabilitet på ydersiden af forfoden for at give dig endnu hurtigere retningsskift. Kombineret med stødabsorbering i hæl og forfod og den åndbare overdel er der her tale om en top badmintonsko der giver dig alt det du skal bruge for at performe optimalt til både træning og kamp. Carbon Tuck Board i midtfoden giver dig yderligere stabilitet ved landinger og afsæt og den afrunde sål i hæl og forfod sørger for at guide din fod i landinger og afsæt, så du mindsker chancen for skader.

Nedsat pris!
Ny vare
stabilitet bred
Begrænset antal på TILBUD

1 099,00 kr

-54%

499,00 kr

- +

 
spec
MaterialeSyntetisk læder + Mesh nylon
DesignBadmintonsko
FarveBlå
Skoens pasformBred
Type - skoStabilitet
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alle sko og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web