Filter produkter

Antal rum
Separat lomme til sko
Kan bæres som rygsæk
Antal sidelommer
Spillestil
Flex i skaftet
Vægtfordeling
Vægt
Støttebind
Tøj størrelse
Størrelse sko
Sokker
pris
kr kr
Brands

Li-Ning badmintonsko

Det kinesiske badmintonbrand Li-Ning blev grundlagt i 1990 i Beijing Kina. Brandet er målrettet mod løb, basketball, fodbold, tennis, fitness og badminton. I badmintonverdenen, er de hovedsageligt kendt for, at sponsorere de mange dobbelte guldvindere ved Thomas- og Uber Cup, det kinesiske badmintonlandshold, som har vundet turneringerne sammenlagt 19 gange. Inden for badminton, er det kinesiske brand særligt kendt for, at sponsorere nogle af de mest prominente navne på den internationale scene, heriblandt Chen Long, Lin Dan, Cai Yun, Fu Haifeng, Zhang Nan og mange flere. De har aftaler med både dobbelte olympiske guldmedaljetagere, flere gange verdensmestre og overall suveræne badmintonspillere som alle er med til at sætte deres præg på brandet og sørge for, at når man tænker på Li-Ning, så bør det første, der dukker op i ens tanker være kvalitet. Endnu en ting som brandet er kendt for, er deres farvestrålende udstyr fra både deres tøjkollektioner og store udvalg af badmintonsko, som henvender sig til alle typer spillere. Li-Ning fabrikerer badmintonsko til spilleren, som har brug for ekstra støtte på banen, men også til spilleren som foretrækker en badmintonsko, som er lettere end traditionelle badmintonsko.

 

Li-Ning er det 3. Største badmintonbrand i verden og på grund af deres viden om stødabsorbering inden for basketball og løb, har de haft mulighed for, at tilføre deres badmintonsko en ekstra dimension i forhold til stødabsorbering og stabilitet. Nogle af virksomhedens patenterede teknologier går igen, på tværs af de forskellige sportsgrene, blandt andet det materiale vi kender fra deres badmintonsko, CushioN som er en slags skummateriale, der absorberer op til 20% mere end traditionelle EVA materialer. Foruden deres stødabsorbering, arbejder Li-Ning også med et hoppeboldsmateriale kaldet BounSe, som er placeret i hæl og forfod, for at sikre at de spillere som benytter sig af Li-Ning badmintonsko, får en fordel i deres afsæt og landinger. Med Li-Ning badmintonsko er du sikret teknologi og innovation i særklasse og en badmintonsko, som hjælper dig optimalt i forhold til alle spillets facetter.

 

Li-Ning er kendt for, at lave signatur modeller i tæt samarbejde med deres største stjerner. Blandt andet har de lavet en signaturserie til doublespecialisten Fu Haifeng, som er kendt for at være en særdeles hårdtslående badmintonspiller i doublekonstellationen Fu Haifeng/Cai Yun. Sålen i denne signaturmodel er grundlæggende den samme som i Li-Ning Champion II. Herudover har skoen cushioN i hælen for mere stødabsorbering og bounSe i forfoden, som sørger for et hurtigt og meget eksplosivt benarbejde. På ydersiden af forfoden er X tilføjet som sikre bedre overførsel af energi ved retningsskifte, så man næsten er garanteret et hurtigt og flydende benarbejde. På den anden side af denne doublekonstellation har vi Cai Yun, som selvfølgelig også har fået en signatur model. Denne del af doublekonstellationen er kendt for at være den hurtige og mere teknisk anlagte hvilket viser sig i denne Li-Ning badmintonsko. Cai Yun edition er lavet med samme sål som Fu Haifeng, så den har cushioN i hælen og BounSe i forfoden. Det specielle ved Cai Yun edition er overdelen som er lavet mere smal og tætsiddende til foden. For at optimere de små bevægelser i benarbejdet, er det nødvendigt at have den bedst mulige kontakt mellem sko og fod. Vi hos Sport-net.dk anbefaler Li-Ning badmintonsko til de spillere, som ønsker en rigtig god badmintonsko som passer til de flestes behov. De badmintonsko vi forhandler sikrer forbrugeren rigtig god stødabsorbering og er et must, hvis man spiller meget og har brug for en rigtig god træningsmakker i form af en Li-Ning badmintonsko. Hvis flere af verdens bedste badmintonspillere kan stå inde for brandet og vælger at benytte deres badmintonsko, så er de gode nok til os.

Der er ingen produkter i denne kategori

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr Moms
0,00 kr I alt

Priser med moms

Bestil