Mizuno Wave Fang SL blå

Mizuno Wave Fang SL blå

Mizuno Wave Fang er flagskibet inden for badmintonsko fra Mizuno og har de senest år været brugt af flere top-spillere på verdensplan. Opbygningen med den karakteristiske Wave stødabsorberende teknologi i hælen og Pownce mellemsålen giver dig en badmintonsko der kan performe under maksimal pres. Mizuno tænker nemlig badmintonsko på en lidt anderledes måde. De skal ikke føles super bløde når du står stille i dem, nej de skal lige som dig yde 110% når du presser dem aller mest og derfor vil du opleve dine Mizuno badmintonsko kun bliver bedre jo hårde du presser dem og dig selv.

Læs mere

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare
Størrelse tabel
allround normal
Begrænset antal på TILBUD

1 099,00 kr

-36%

699,00 kr

- +

 
Mere info

Flagskibet Mizuno Wave Fang SL er resultatet af utallige års research fra det Japanske sko-firma Mizuno. Og vi er mildest talt imponeret over resultatet. Gennem de sidste 4-5år har man gentagende gange kunne se top-spillere bruge Mizuno sko til de største turneringer. Og havde det ikke været fordi at man i badminton typisk har fulde sponsorater fra et mærke, så er vi overbevist om at mange flere spillere ville spille i Mizuno.

Teknologien bag Wave Fang SL er den patenterede og prisvindende Wave teknologi. Som de eneste i verden arbejder Mizuno i høj grad med at fordele belastningen fra kroppen ud i hele skoen og på den måde udnytte energien bedre. Typisk putter man et stort stykke ekstra blødt materiale i hælen og forfoden på en badmintonsko for at aflaste kroppen, det giver også aflastning, men her tænker Mizuno lidt længere frem. Ved at fordele energien fra stødet bedre og mere ensartet i skoen opnår Mizuno en badmintonsko der er mere stabil ved maksimal belastning og en sko der tilpasser sig bedre til hvor meget du presser den. Jo mere du presser den jo mere stødabsorbering giver den igen, så du ikke synker ned i skoen og bliver langsom når du ikke presser skoen 110%

Wave teknologien består af et plastmateriale der er formet som en bølge og som strækker sig fra hælen og frem til midten af skoen. Når du lander i skoen fordeles trykket fra bølgetoppene og ned gennem bølgen til bølgedalen og ud i skummaterialet. På denne måde opnår du både stabilitet og stødabsorbering i en og samme omgang.

Pownce skummaterialet der er Mizuno's letteste skummateriale ligger i hele sålens længde og sørger for stabilitet og stødabsorbering til hvert afsæt, landing og bevægelse rundt på banen. Kombineret med XG Rubber som er en ekstra klæbrig gummi sørger Wave Fang SL for at du ikke mister kontakt med gulvet når du skal skifte retning.

Overdelen er lavet i åndbar mesh-nylon så du kan komme af med sveden oven på foden og Intercool teknologien i sålen giver dig mulighed for at din fod også kan ånde ud af de små huller under skoen. Den øgede åndbarhed sørger for optimal komfort under selv de meget lange træningspas.

For at mindske slitage på Wave Fang SL er der på snuden af skoen påsat et ekstra slidstærkt nylon materiale på de punkter hvor man typisk slider sine badmintonsko. Dette giver dig længere holdbarhed og bedre udnyttelse af dine badmintonsko.

 
spec
MaterialeSyntetisk læder + Mesh nylon
DesignBadmintonsko
FarveBlå
Skoens pasformNormal
Type - skoAll-Round
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alle sko og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web