Mizuno Wave Mirage 2.1 navy

Mizuno Wave Mirage 2.1 navy

Mizuno Wave Mirage 2.1 er en lille opdatering af Mirage 2, hvor de øverste snørehuller er forstærket. Overdelen er lavet i et tætsiddende design der kan sammenlignes med en fodboldstøvle, hvilket giver dig en sko der sidder tæt på foden fra ankelen og hele vejen frem til dine tær, faktisk føles den som et ekstra lag skind på dine fødder. Den tætsiddende overdel kombineret med den lette Pownce sål giver dig maksimal stødabsorbering og en ultra let sko der følger din fods mindste bevægelse så du ikke mister energi når du skal skifte retning.

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare
Størrelse tabel
fyre
speed smal
Begrænset antal på TILBUD

1 099,00 kr

-40%

659,40 kr

- +

 
Mere info

Mizuno Wave Mirage 2 er en game-changer når vi snakker high-performance badmintonsko. Den tætsiddende overdel der er lavet ud i et med minimal brug af syninger sidder som en sok på foden og du kan faktisk ikke mærke den omkring din ankel fordi den former sig præcis efter den når du får den på. På trods af den tætsiddende facon er der stadig snørebånd hen over foden til at give maksimal stabilitet når du skal skifte retning.

Snørebåndene spiller også en anden rolle i forhold til stabilitet, da de er med til at forbinde DynamotionFit som sidder på hver side af foden. DynamotionFit er 3 striber af letvægtsmateriale der er gemt inde i overdelens sidder som sørger for at holde din fod ekstra godt fast når du skal skifte retning, så du ikke skrider i skoen og mister energi.

 

Sålen er lavet med den prisvindende Wave teknologi som fordeler energien ved landinger og afsæt så din krop aflastes maksimalt. Kombineret med Pownce skummaterialet som er den letteste Mizuno skum er du sikret både stødabsorbering og stabilitet i alle bevægelser på banen.

 

For at give dine fødder mulighed for endnu hurtigere bevægelser er sålen lavet med Dynamotion-Grove og D-Flex-Grove som er små riller i ydersålen der sørger for at sålen bøjer på de helt rigtige steder og fortsat giver dig maksimal greb i banen samtidig med du kan skifte retning endnu hurtigere.

 

For at give dig maksimal komfort er overdelen på Wave Mirage 2 naturligvis åndbar så du kan komme af med sveden og i sålen ligger Mizuno InterCool teknologien der via små huller i sålen giver din fod mulighed for at ånde på undersiden også. PÅ denne måde er du sikret maksimal komfort for dine fødder uanset hvor lang tid du skal træne.

 

Sidst men ikke mindst er Wave Mirage 2 forstærket med et ekstra lag gummi på snuden så den er ekstra slidstærk på de punkter man som badmintonspiller slider mest.

 
spec
MaterialeSyntetisk læder + Mesh nylon
DesignHåndboldsko
FarveNavy
Skoens pasformSmal
Type - skoSpeed
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alle sko og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web