Mizuno Wave Stealth 5 dark

Mizuno Wave Stealth 5 dark

Mizuno Wave Stealth 5 er badmintonskoen til dig der ønsker stabilitet og god stødabsorbering. Ved at gøre sålen en smule lavere kommer du tættere på gulvet og får på denne måde nemmere ved at reagere hurtigt. I hælen er den velkendte Wave teknologi kombineret med VS-1 stødabsorberende materiale, hvilket giver en blød landing og en hurtig overførsel af energi. Wave Stealth 5 har været på en lille slankekur i forhold til forgængeren og har fået en letter og mere luftig overdel, så du stadig får en stabil sko, men også en let og mere åndbar sko.

Flere detaljer

Nedsat pris!
Ny vare
Størrelse tabel
fyre
stabilitet bred
Begrænset antal på TILBUD

1 049,00 kr

-40%

629,40 kr

- +

 
Mere info

Mizuno Wave Stealth 5 er spækket med lækker teknologi der kan fremme spillet på banen. Hvis man er en lidt tungere spiller vil man have stor glæde af Wave Stealth 5, da den tilbyder stabilitet og stødabsorbering, i høj grad.

I hælen sørger Wave teknologien for fordeling af stød ved landing og VS-1 giver ekstra stødabsorbering. Omkring ankel og hæl er Kura Liner tilføjet, hvilket er en blød skum der former sig efter foden og sørger for at mindske chancen for vabler og giver bedre føling med skoen. Kura Liner er også tilføjet i toppen af pløsen, så man ikke mærker ubehag fra snørebåndene hvis man strammer dem meget til.

I forfoden er Dynamotion Groove tilføjet under sålen, hvilket er en række af riller der sørger for at Mizuno Wave Stealth 5 er fleksibel på de helt rigtige steder, når man skal skifte retning og sætte af. Kombineret med SR Touch, som giver ekstra stødabsorbering er man sikker på at kunne skifte retning hurtigt og uden at belaste kroppen unødvendigt.

 
spec
MaterialeSyntetisk læder + Mesh nylon
DesignHåndboldsko
FarveSort
Skoens pasformBred
Type - skoStabilitet
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alle sko og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web