W Mizuno Wave Hurricane 3 Turquis

W Mizuno Wave Hurricane 3 Turquis

Mizuno Wave Hurricane 3 henvender sig til spilleren der ønsker gode all-round kvaliteter i en indendørs sko. Wave teknologien sørger for optimal stødabsorbering og stabilitet i alle landinger og afsæt. Kombineret med Ap+ skum i mellemsålen er all-round komforten helt i top, så du ikke overbelaster din krop når ud løber og skifter retning. Overdelen er lavet med punkter af åndbar mesh-nylon, så din fod kan ånde og ikke bliver for varm under lange træninger og kampe. Alt i alt indeholder Mizuno Wave Hurricane 3 alt hvad en god indendørs sko skal uden at koste en formue.

Nedsat pris!
Ny vare
Størrelse tabel
allround normal
fyre
Begrænset antal på TILBUD

799,00 kr

-40%

479,40 kr

- +

 
spec
MaterialeSyntetisk læder + Mesh nylon
DesignHåndboldsko
FarveMintgrøn
Skoens pasformNormal
Type - skoAll-Round
 
Tilfredshedsgaranti

Tilfredshedsgaranti

Test løs i 30 dage - bare kom afsted

At gøre dig bedre er vores mål. Derfor tilbyder vi dig 30 dages tilfredshedsgaranti på alle sko og ketcher.


Hvis du efter 30 dage med dit nye udstyr ikke er tilfreds så bytte vi i samarbejde med dig til et mere optimalt produkt.*


Send os en mail på info@sport-net.dk hvis dit nye produkt ikke gør dig bedre og vi vil kontakte dig for at finde et produkt der gør.


*Det eneste vi ikke kan ombytte til er den samme vare i en anden størrelse, smag eller farve. Så du skal være afklaret med at det er den rigtige farve og størrelse inden du starter med at teste produktet.

Ingen produkter

Fastslås Fragt
0,00 kr I alt

Bestil

Ecommerce Website Development Dubai - Pro Web